Svētdiena, 05.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Ģederts, Ģirts;

Logitech paziņo par divām atskaņotājam iPod paredzētām audiosistēmām

Jānis Vanags, 12.08.2009. 13:38

Logitech šodien izziņo atskaņotājam iPod paredzētus izstrādājumus — Logitech® uzlādējamo skaļruni S315i un Logitech® līdznēsājamo skaļruni S125i. Piedāvājot ļoti ilgu baterijas darbības laiku, uzlādējamais skaļrunis S315i ļauj līdz pat 20 stundām klausīties mūziku, bet ar līdznēsājamo skaļruni S125i ir vienkārši klausīties mūziku guļamistabā, virtuvē, dzīvojamajā istabā un pagalmā.
Logitech paziņo par divām atskaņotājam iPod paredzētām audiosistēmām

“Miljoniem cilvēku ir iecienījuši atskaņotāju iPod, taču labprāt vēlētos skaļruņus, kas ļautu klausīties mūziku bez austiņām,” sacīja Logitech viceprezidents un Audio nodaļas ģenerāldirektors Marks Šneiders (Mark Schneider). “Logitech jaunākās atskaņotājam iPod paredzētās audiosistēmas ļauj klausīties iPod mājās, darbā un ikvienā citā vietā, kur vēlaties baudīt mūziku. Ar Logitech jaunajiem skaļruņiem katru noti dzirdēsit skaļi un skaidri.”

Logitech uzlādējamais skaļrunis S315i

Ne vienmēr ir laiks uzlādēt savu iPod mājās, un nesāt līdzi lādētāju nav īpaši ērti. Logitech uzlādējamais skaļrunis S315i ar vienu uzlādēšanas reizi nodrošina jums mūziku veselai dienai (vai naktij), jo tas darbojas līdz pat 20 stundām (enerģiju taupošajā režīmā). Turklāt, atšķirībā no citām atskaņotājam iPod paredzētajām audio sistēmām, uzlādējamais skaļrunis S315i atskaņo mūziku arī tad, kad tas ir pievienots kontaktligzdai un lādē atskaņotāju iPod.

Uzlādējamajam skaļrunim S315i ir pielāgota pilna diapazona membrāna, kas precīzi atskaņo augstās un zemās toņkārtas. Skaļruņa S315i slaidā konstrukcija, kas ir plānāka par divām collām, un izturīgās metāla restes ļauj to pārvadāt somā, mugursomā vai automašīnā.

Ja jāuzlādē atskaņotājs iPod vai tālrunis iPhone, vienkārši ievietojiet to uzlādējamajā skaļrunī S315i. Uzlādējamais skaļrunis S315i darbojas ar tālruni iPhone un jebkura modeļa atskaņotāju iPod, izmantojot Apple universālo sēdnes savienotāju.

Logitech līdznēsājamais skaļrunis S125i

Logitech līdznēsājamo skaļruni S152i ir viegli pārnēsāt. Atskaņojiet ar to mūziku un uzlādējiet jebkura modeļa atskaņotāju iPod ar Apple universālo sēdnes savienotāju vai arī pievienojiet citus mūzikas atskaņotājus, izmantojot 3,5 mm palīgieeju. Saklausāmākām zemajām frekvencēm nospiediet basa paaugstināšanas pogu.

Pārvietojamais, enerģiju taupošais un nelielais līdznēsājamais skaļrunis S125i, kas sver mazāk nekā 500 gramu, darbojas ar strāvu vai baterijām. Izmantojot baterijas, mūziku var atskaņot līdz pat 10 stundām (4 AA tipa baterijas, kas nav iekļautas komplektā).

Gan uzlādējamajam skaļrunim S315i, gan līdznēsājamajam skaļrunim 125i ir standarta 3,5 mm pieslēgvietas, kurām var pievienot jebkuru līdznēsājamu mūzikas atskaņotāju, datoru vai kompaktdisku atskaņotāju.

Cena un pieejamība


Logitech uzlādējamais skaļrunis S315i un Logitech līdznēsājamais skaļrunis S125i būs nopērkami jau augustā, un to ieteicamā mazumtirdzniecības cena būs attiecīgi 99 un 69 eiro.


Par Logitech

Logitech ir vadošais uzņēmums personālo ārējo ierīču izstrādē, ieviešot jauninājumus datoru vadībā, interneta sakaros, digitālajā mūzikā, mājas izklaides vadībā, spēlēm paredzētajās un bezvadu ierīcēs. Uzņēmums Logitech International ir dibināts 1981. gadā kā atklāta Šveices akciju sabiedrība, kuras akcijas kotējas SIX Šveices biržā (LOGN) un Nasdaq Global Select Market (LOGI).

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV