Sestdiena, 18.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Inese, Inesis, Ēriks;

Samsung Electronics laidis klajā 8.sērijas 200Hz LED televizorus

Kristīne Circene, 18.08.2009. 10:21

Samsung Electronics prezentējis Samsung 8.sērijas 200Hz LED televizorus, kas pasaules tirgū nonācis divos variantos – ar 40 un 46 collu ekrāniem, tādējādi ievērojot patērētāju izrādītās vēlmes.

Jau pastāvot sešiem 100Hz modeļiem no LED televizoru 6. un 7.sērijas, divi jaunie 200Hz LED televizoru modeļi ir ļāvuši Samsung radīt pilnu LED TV produktu līniju, tādējādi patērētājiem visā pasaulē radot plašākas izvēles iespējas.

200Hz LED televizors ar pasaulē ātrāko displeju

8.sērijas Samsung LED televizoros tiek izmantota 200Hz tehnoloģija, lai piedāvātu dziļāku kontrastu, maksimāli reālistisku krāsu attēlošanu un neticamas spilgtuma variācijas bez jebkādām attēla kvalitātes problēmām.

8.sērijas televizori sola nevainojami skaidru attēlu, vienā sekundē pie 50 attēla kadriem, kurus pārraida TV raidstacijas, ievietojot 150 papildus kadrus, kurus aprēķina un rada televizora kustību kompensācijas dzinējs. 8.sērijas televizori ļaus izbaudīt sporta spēles un citas TV programmas ar strauji mainīgu attēlu gluži tāpat, kā viņi to visu redzētu paši savām acīm.

Lai realizētu 200Hz attēla tehnoloģiju, ir nepieciešams augstas veiktspējas un ātruma displejs, kā arī kustību apstrādes dzinēja tehnoloģija, kuras priekšnosacījums ir reakcijas laiks mazāks par 4 milisekundēm.

Samsung ir pa spēkam 200Hz signāla apstrāde, izmantojot Crystal Engine attēla procesoru un 200Hz FRC (Frame Rate Conversion) tehnoloģiju. Tieši Samsung pirmo reizi šaja indrustirjā no šī gada ir sācis ražot ekskluzīvus 200Hz displejus ar 3,5 milisekunžu reakcijas laiku.

Crystal LED engine

Izmantojot vairākas Samsung visaugstākā līmeņa attēla apstrādes tehnoloģijas, to skaitā Crystal LED dzinēju, kristālmelno displeju un dabīgā ekrāna režīmu, Samsung 8.sērijas LED televizori piedāvā maksimāli reālistiskus attēlus, skatītājos radot sajūtu, ka viņi vēro TV pārraidi klātienē paši ar savām acīm.

Samsung Crystal LED dzinējs rūpējas par optimālu krāsu kontroli, tādējādi nodrošinot dabiskus attēla krāsu toņus. Tas pārvērš SD kategorijas attēlu par HD klases attēlu, tai pat laikā meklējot un novēršot jebkādus bojājumus, kas varētu būt radušies attēla pārvēršanas procesā.

Savukārt Crystal Black displejs kalpo kontrasta attiecības uzlabošanai un skaidrāka attēla radīšanai, samazinot apkārtējās gaismas atstarošanos televizora ekrānā. Dabīgā ekrāna režīms nodrošina dabīgāku attēlu, lai skatītāja acis justos daudz komfortablāk un lai ietaupītu elektroenerģiju, tādējādi sniedzot daudz lielāku apmierinājumu tiem, kas televizoru mēdz skatīties ilgstošu laiku.

Vienkāršs un caurspīdīgs dizains ar platīnmelnu krāsu

Vēl Samsung 8.sērijas LED televizorus īpašus padara platīnmelnās krāsas izmantošana televizora korpusa izstrādē, radot daudz elegantāku un augstvērtīgāku iespaidu.

Televizora pamatne ir veidota no nerūsējošā tērauda materiāliem, panākot nevainojamu harmoniju ar metālisko televizora rāmi, taču tai pat laikā tā balsts ir radīts no caurspīdīgiem materiāliem, radot iespaidu, ka televizors peldētu gaisā. 8.sērijas televizori var lepoties arī ar plānām un gludām profila līnijām, kas korpusa biezumu veido vien nieka 29 milimetru apmērā. 8.sērijas izstrādājumi arī var tikt pakārti pie sienas izmantojot vien pirksta biezuma fiksatorus. Uzstādīšana ir viegla un vienkārša, un to var paveikt 10 minūtēs neradot nekādu kaitējumu sienai.

Gudrs, videi draudzīgs TV

Samsung 8.sērijas televizoru korpusa izstrādē nav izmantotas pulverizatorkrāsas, tādējādi radot nekaitīgus un otrreiz pārstrādājamus materiālus. 8.sērijā CCFL lampu vietā tiek izmantotas LED diodes, tādējādi televizori ir bez dzīvsudraba un tie patērē par 40% mazāk elektroenerģijas.

Pie tam 8.sērija ir aprīkota ar DLNA (Digital Living Network Alliance) – sertificētu bezvadu datorfunkciju, kas ļauj lietotājiem pārsūtīt saturu, kā, piemēram, filmas un seriālus, no datora uz televizoru. Flash satura bibliotēkas funkcija ļauj lietotājiem izbaudīt plašu satura klāstu, kas jau ir integrēts 8.sērijas televizorā un kas jau ir iedalītas dažādās kategorijās, kā piemēram, attēlu galerija, kulinārija, dzīvesveids, bērni, spēles un labsajūta.

Samsung 8.sērijas LED televizori ir pieejami Baltijas tirgū un to cenas ir sekojošas:
40’’ LED TV - 1399,00 LVL
46’’ LED TV – 1900,00 LVL


Par Samsung Electronics

Samsung Electronics Co., Ltd. ir globālais līderis pusvadītāju, telekomunikāciju, digitālo mediju un digitālās konverģences ražošanā; 2007.gadā uzņēmuma konsolidētie pārdošanas rādītāji bija 105 miljardi USD. Ar aptuveni 150 000 darbiniekiem 134 birojos 62 valstīs, uzņēmums sastāv no divām galvenajām biznesa vienībām: Digitālo mediju un komunikāciju vienība un Komponentu vienība. Atzīts par vienu no pasaules ātrāk augošajiem zīmoliem, Samsung Electronics ir vadošais digitālo televizoru, atmiņas karšu, mobilo tālruņu un TFT-LCD produktu ražotājs. Papildus informācija atrodama www.samsung.com.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV