Svētdiena, 19.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Sibilla, Teika, Lita;

HP laiž klajā produktīvākus Deskjet daudzfunkcionālos printerus

Sintija Kvasova, 18.09.2009. 13:15

Hewlett-Packard (HP) ziņo par jaunu HP Deskjet daudzfunkcionālo (All-in-one) printeru – HP Deskjet F2480 un HP Deskjet F4580 - laišanu klajā, kas palielinās drukāšanas darbu produktivitāti, nepalielinot iekārtas izmaksas.

HP Deskjet F2480 daudzfunkcionālais (All-in-one) printeris piemērots patērētājam, kam, nepieciešami ne tikai drukas darbi, un kopēšanas vai skenēšanas funkcija, bet svarīgas arī demokrātiskas lietošanas izmaksas un HP Deskjet printeriem raksturīgā ērtā lietošana. Dokumentu drukāšanas un kopēšanas funkcijas var uzstādīt un veikt uz četru pogu vadības paneļa. Par nepieciešamību veikt printera tintes kasetnes nomaiņu signalizēs printerī iebūvēta signāllampiņa, savukārt, uzlabotā kasetņu vietne ļauj ērti piekļūt un tās viegli nomainīt. Printerī ir iestrādāta arī papīra lietderīgas izmantošanas īsceļa poga, kas regulē un novērš liekus papīra zudumus.

HP bezvadu daudzfunkcionālais printeris HP Deskjet F4580 ar plašo funkciju klāstu un demokrātisko cenu ir spēcīgs konkurents sava profila iekārtu vidū. HP Deskjet F4580 ir īpaši piemērots patērētājam, kas apzināti seko līdzi drukas izmaksām un kam nepieciešama ne tikai drukas iekārta, kopētājs un skeneris, bet arī bezvadu savienojamības funkcija, kas sniedz brīvu iespēju drukāt augstas kvalitātes dokumentus no jebkuras vietas mājā. Printera drukāšanas ātrums var sasniegt līdz pat 28 lapām minūtē melnbaltā drukā un 22 lapām, drukājot krāsainus materiālus.

Abas jaunās iekārtas atbilst ENERGY STAR® sertifikācijas prasībām. Papildus HP piedāvā HP Smart Web Printing funkciju un drukāšanas funkciju, kas samazinās liekus tintes un papīra zudumus. HP Planet Partners programmas ietvaros HP saviem klientiem piedāvā bezmaksas nodot tintes printeru kasetnes otrreizējai pārstrādei. HP Deskjet F4580 iekārtas ražošanā izmantoti 20 % otrreizējās pārstrādes izejvielu, kā rezultātā iekārta kļuvusi draudzīgāka gan videi, gan patērētāja makam.

HP Deskjet F2480 un HP Deskjet F4580 printeri ir īpaši piemēroti lietotājam, kas rūpīgi seko līdzi drukas iekārtu izmaksām. HP iesaka abu minēto iekārtu apkalpošanā izmantot HP 300/300XL Black un Tri-Colour tintes kasetnes (Cyan, Magenta un Yellow). Izmantojot lielgabarīta HP 300XL tintes kasetnes izdruku skaitu iespējams palielināt pat 2,5 reizes un vienlaikus ietaupīt līdzekļus.

HP Deskjet daudzfunkcionālo printeru sērija, tāpat kā citi HP produkti ieguvuši jaunu dizainu – glancēti melnu iepakojuma kasti, dinamiskus attēlus un ērti nolasāmas iekārtas funkciju ikonas. HP iekārtas jaunajā iepakojumā ir viegli identificējamas mazumtirdzniecības veikalu plauktos. 

HP Deskjet F2480 būs pieejams Latvijā šā gada septembra beigās par vidējo mazumtirdzniecības cenu EUR 59,00 jeb 42.00 lati.

HP Deskjet F4580 būs pieejams Latvijā šā gada oktobrī par vidējo mazumtirdzniecības cenu EUR 79,00 jeb 56.00 lati.

Tintes kasetņu vidējā mazumtirdzniecības cena:
HP 300 Black tintes kasetne: 10,18 LVL
HP 300 Tri-Colour tintes kasetne: 12,30 LVL
HP 300XL Black tintes kasetne: 20,73 LVL
HP 300XL Tri-Colour tintes kasetne: 24,24 LVL


Par Hewlett-Packard (HP)

Pasaules lielākās tehnoloģiju kompānijas HP piedāvājumu klāstā ietilpst drukāšanas un personālās skaitļošanas iekārtas, kā arī IT pakalpojumi, programmatūra un risinājumi, kas nodrošina vieglu tehnoloģiju lietošanu patērētājiem un kompānijām. Plašāka informācija par HP (NYSE: HPQ) ir pieejama www.hp.com.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV