Trešdiena, 08.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Staņislava, Staņislavs, Stefānija;

Logitech piedāvā Logitech klēpjdatora komplektu MK605

Jānis Vanags, 14.10.2009. 15:01

Šodien uzņēmums Logitech atklāja Logitech® klēpjdatora komplektu MK605, kas ļauj vieglāk lietot klēpjdatoru jums ierastā veidā.
Logitech piedāvā Logitech klēpjdatora komplektu MK605

Klēpjdatora komplekts MK605 nodrošina visu nepieciešamo, lai jebkurā mājas vietā vai uz galda varētu izveidot ērtu un sakārtotu darbvietu. Jūs varēsiet izbaudīt precīzu kursora vadību, ko nodrošina bezvadu lāzerpele, bet pagriežamais paaugstinājums ļaus pacelt klēpjdatoru vienā no trim leņķiem, iegūstot tieši jums piemērotāko augstumu. Turklāt nelielo bezvadu tastatūru varat novietot tur, kur tā vislabāk iederas, un gan peli, gan tastatūru pievienot, izmantojot vienu nelielu Logitech® apvienoto uztvērēju, kas var palikt pievienots klēpjdatoram un ko var savienot ar vēl četrām citām saderīgām pelēm un tastatūrām.

Logitech klēpjdatora komplekts MK605 ASV un Eiropā būs nopērkams novembrī, un tā ieteicamā mazumtirdzniecības cena būs 79,99 eiro.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV