Trešdiena, 08.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Staņislava, Staņislavs, Stefānija;

Logitech piedāvā par spēlēm paredzētu tastatūru Logitech G110

Jānis Vanags, 15.10.2009. 20:36

Datorspēlēm paredzētā tastatūra Logitech G110 nodrošinās visu vajadzīgo, lai varētu personalizēt iestatījumus, efektīvāk sazināties un bez grūtībām izpildīt sarežģītas komandas.
Logitech piedāvā par spēlēm paredzētu tastatūru Logitech G110

Pielāgojamu krāsu aizmugurējais apgaismojums palīdz atrast vajadzīgos taustiņus pat tumsā. Turklāt katrai spēlei iespējams konfigurēt pat 36 atsevišķus taustiņspiedienus vai sarežģītas makrokomandas, izmantojot programmējamos G taustiņus. Un MR taustiņu var izmantot, lai darbības laikā ierakstītu jaunu makrokomandu. Iebūvētais USB audio ļauj viegli veidot stratēģiju ar komandas biedriem vai aprunāt pretiniekus. Savukārt ātrā USB 2.0 centrmezgla pieslēgvieta ļauj tieši pie tastatūras pievienot iecienītāko spēlēm paredzēto peli vai citas ārējās ierīces. Lai novērstu nejaušu iziešanu no spēles, ar spēles/darbvirsmas režīma slēdzi var atspējot Windows kontekstizvēlnes taustiņus.

Spēlēm paredzētā pele Logitech G110 būs nopērkama janvārī, un tās ieteicamā mazumtirdzniecības cena būs 79,99 eiro.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV