Piektdiena, 17.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Umberts, Herberts, Dailis;

Radio Tavas darba dienas ritmam

Reinis Zitmanis, 13.11.2009. 12:30

Ikdienā dzirdam daudz mūzikas. Klausāmies austiņās, automašīnā, darbā. Atšķirībā no mūsu mp3 vai CD atskaņošanas aparātiem, radio mūsu ikdienā pilda fona funkciju. Pirmais, kas atnāks uz darbu, ieslēgs radio, un pēdējais, kas ies prom, izslēgs gaismas un radio. Arī mājās, brīvdienā tā mēdz būt, ka pamostoties virtuvē vai istabā to ieslēdzam un tad tas “ir”. Skan fonā, taču nenoliedzami uzlabo garastāvokli.
Radio Tavas darba dienas ritmam

Krietnu laiku interneta vidē ir pieejamas dažādas radio stacijas, kas atskaņo mp3 straumējumu. Noskaņojamies un datorā ar vai bez austiņām varam klausīties gan mūsu pašu Fredi ar Ufo, gan dažādu žanru ārzemju stacijas. Neilgu laiku mūsu tirgū bija pieejami arī dažādi radio, kas prata pieskaņot mūziku klausītāja gaumei, piemēram, Pandora. Taču kur atrast šīs radio stacijas? Kā saucas tas žanrs, ko šobrīd gribu dzirdēt, lai varu Google sameklēt?

Logitech ir nācis klajā ar risinājumu gan datorkompetentiem (advancētiem) lietotājiem, gan arī cilvēkiem, kas neko no tā nesaprot - Logitech Squeezebox Radio. Vienā gadījumā tas ir risinājums, kas spēj bezvadu režīmā atskaņot pat tos mūzikas failus, kas atrodas manā datorā, kamēr otrā gadījumā Squeezebox Radio ir izmantojams vienkārši kā radio aparāts plauktā.

Squeezebox var būt risinājums, kas aizvietos Jūsu esošo radio aparātu, kuru birojā no rīta ieslēdz un vakarā izslēdz. Jo tas ir vienkāršs, labi skan un spēj atskaņot to mūziku, ko cilvēki vēlas dzirdēt.

Lielākais ieguvums - kāds mūsu vietā ir atlasījis dažādas radio stacijas visā pasaulē un salicis pa žanriem un pa valstīm un pat pilsētām mums pieejamā un saprotamā veidā. Līdzīgi kā Yahoo radio, taču šis saraksts ir pieejams aparātā 2,4 collu

LCD ekrānā. Izvēlēties staciju un citas funkcijas var ar lielu abos virzienos grozāmu un nospiežamu pogu, kas ir ērti un intuitīvi. To pierāda arī nelielā rokasgrāmata.

Sākotnējā uzstādīšana notiek soli pa solim. Ir jāpieslēdzas internetam, vienkārši iespraužot vadu, vai arī jāievada sava bezvadu tīkla parole. Jāreģistrējas produkta mājas lapā, un varam sākt atskaņot. Sameklējam kādu jestru vidusamerikas radio staciju un nodrošinām sev lielisku garastāvokli visas dienas garumā.

Blakus LCD ekrānam, kas rāda informāciju par radio staciju un pat tās logotipu, ja tāds pieejams, atrodas sešas pogas, kas ļauj izsaukt no atmiņas iepriekš izvēlētu staciju. Viss ir intuitīvi tāpat kā citos radioaparātos, kaut vai Jūsu automašīnā. Turam pogu nospiestu ilgāk, lai staciju “pierakstītu” pogai, un pēc tam to vai citu nospiežot, izsaucam no atmiņas. Ikviens kolēģis birojā vai Jūsu ģimenes loceklis pratīs ar to apieties. Uztveres traucējumu nebūs, un skaņa tik nelielam aparātam ir ļoti laba.

http://zparks.lv

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV