Ceturtdiena, 16.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Edijs, Edvīns;

Samsung laiž klajā 2 terabaitu ārējo cieto disku ar eSATA savienojumu ātrākai datu pārsūtīšanai

Kristīne Circene, 25.11.2009. 13:35 | komentāri (1)

Samsung Electronics Co., Ltd., pasaules līderis digitālajā patērētāju elektronikā un informācijas tehnoloģijās, prezentējis STORY Station Plus – savu jauno līniju ar 3,5 collu ārējiem cietajiem diskiem, kas aprīkoti ar ārēju serial ATA (eSATA) savienojuma atbalstu ātrai datu pārsūtīšanai. Ar ātrumu līdz 3 gigabiti sekundē (Gb/s) augstās veiktspējas datu nesēji ir pieejami ar ietilpību līdz 2 terabaitiem (TB), nodrošinot patērētājus ar augstas veiktspējas ārējiem datu uzglabāšanas risinājumiem.
Samsung laiž klajā 2 terabaitu ārējo cieto disku ar eSATA savienojumu ātrākai datu pārsūtīšanai

“Jaunā Samsung augstas ietilpības datu nesēju līnija ar eSATA savienojuma atbalstu dāvā lietotājiem to ātrumu, kāds nepieciešams darbam ar fotogrāfiju un video rediģēšanu, kā arī drošai multivides satura bibliotēkas uzglabāšanai,” sacīja Samsung Electronics datu nesējiekārtu mārketinga nodaļas viceprezidents H.S. Lī. “STORY Station Plus cietais disks ar 2 TB ietilpību var uzglabāt datu apjomu, kas pielīdzināms 500 000 MP3 mūzikas failiem, 560 000 digitālajām fotogrāfijām un 880 stundām ar augstas izšķirtspējas video.”

eSATA savienojuma atbalsta ieviešana ir paaugstinājusi STORY Station Plus ierīces datu pārsūtīšanas ātrumu par vairāk nekā sešām reizēm, ja salīdzina to ar citiem modeļiem, kam ir USB 2.0 savienojums, kas ir visbiežāk izmantotais savienojuma veids vairumam ārējo cieto disku. Nodrošinot plašas pielietojuma iespējas, STORY Station Plus lietotāji var izmantot gan USB 2.0 savienojumu ar 480 Mb/s ātrumu, gan arī eSATA savienojumu ar 3 Gb/s lielu ātrumu, kas apmierina patērētāju prasības pēc ārējo datu nesēju augstas veiktspējas.

STORY Station Plus produktu līnija ir aprīkota arī ar Samsung enerģijas taupīšanas tehnoloģiju, kas samazina gaidstāvē patērētās enerģijas patēriņu par 96% līdz 0,1 vatam (W) salīdzinājumā ar tradicionālo 2,5W enerģijas patēriņu. Samazinātais gaidstāvē patērētās enerģijas apjoms atbilst gaidāmajai Eiropas Savienības EuP (Energy Using Products) Direktīvai Gaidstāves enerģijas patēriņa noteikumiem, kas stāsies spēkā no 2010.gada janvāra.

Samsung 3,5 collu STORY Station Plus ārējie cietie diski ir pieejami ar ietilpību no 1 līdz 2 terabaitiem. Alumīnija korpuss ne tikai piedāvā elegantu izskatu, bet arī kalpo efektīvai siltuma izkliedēšanai. Pie galvenajām šo produktu funkcijām būtu jāmin Samsung Auto Backup esošo datu saglabāšanai, SecretZonteTM aplikācija personīgo datu šifrēšanai un SafetyKey™ paroļu aizsardzībai.

STORY Station Plus cietie diski globālā tirdzniecībā būs pieejami 2010.gada sākumā. STORY Station Plus ir nodrošināts ar trīs gadu garantiju, un ražotāja ieteiktā mazumtirdzniecības cena 2TB versijai ir 139 lati.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV