Trešdiena, 15.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Sofija, Taiga, Airita, Arita;

HP piedāvā jaunus, uzlabotus plānās skaitļošanas risinājumus

Mantas Gabrijolavičius, 18.12.2009. 16:32

Informācijas tehnoloģiju ražotājs „Hewlett-Packard” paplašinājis savu nozarē vadošo plānas skaitļošanas (thin computing) iekārtu klāstu ar jauniem, inovatīviem plāno klientui (thin client) modeļiem un integrētiem klientu virtualizācijas (client virtualization) risinājumiem, kas lietotājiem piedāvā labāku IT procesu pārvaldību, drošību, kā arī vienkāršāku lietošanu.

HP jaunajā piedāvājumā ir šādas plānās skaitļošanas platformas:

Jaunie HP t5740 un HP t5745 Flexible Series plānie klienti ar klientu virtualizācijas ieviešanu sniedz labākās lietošanas iespējas personālajiem datoriem. t5740 Flexible Series plānie klienti ir aprīkoti ar Intel Atom N280 procesoriem un GL40 mikroshēmām. HP Flexible Series plānie klienti ir veidoti tā, lai tie attīstītos reizē ar biznesu, piedāvājot 8 USB 2.0 pieslēgvietas un izvēles PCI paplašināšanas moduli, vienkāršākai plānā klienta  papildināšanai. HP Flexible Series atbilst arī ENERGY STAR®, EPEAT Silver un EuP Lot6 prasībām.

HP t5325 Essential Series plānie klienti ir pieejami un energoefektīvi, veidoti ar jauna veida interfeisu, lai vienkāršotu iestatīšanu un uzstādīšanu. Tas piedāvā savā klasē unikālu iespēju kombināciju, sniedzot pieeju vietējam tīklam un pamata multimediju atbalstu.

Visi jaunie plānie klienti ietver intuitīvus iestatīšanas instrumentus, kas racionalizē konfigurāciju un vadīšanu īsos, viegli izsekojamos soļos. ThinPro iestatīšanas veidnis Linux operētājsistēmai un HP Easy Config Windows operētājsistēmai palīdz lietotājiem ātri izvēlēties to virtuālajai videi piemēroto konfigurāciju tikai ar pāris klikšķiem. Papildus, HP plānie klienti piedāvā jau ietvertu programmatūru, kas automatizē jaunu uzstādījumu un savienojumu uzstādīšanu, zemas noslodzes papildinājumu un attēla koriģējumus no vienas centrālās vietas uz tūkstošiem plāno klientu.

HP paplašina datu centra iespējas ar jaunajiem klienta virtualizācijas risinājumiem

HP ieviesis sekojošus klientu virtualizācijas risinājumus:

Trīs jaunas klientu virtualizācijas arhitektūras, kas kombinē Citrix XenDesktop 4, Citrix XenApp un VMware View4, ar HP labāko savā klasē HP ProLiant serveru, uzglabāšanas un plāno klientu klāstu. Šie risinājumi paredzēti no vidējiem līdz lieliem uzņēmumiem, kam nepieciešami pielāgojami un cenas ziņā pieejami risinājumi, kas apvieno veiktspēju, uzticamību un atbilstību reglamentējošām prasībām, kā arī apmierina vajadzības.

HP Client Automation 7.8 - daļa no HP Business Service Automation programmatūras klāsta -  ir uzņēmuma mēroga menedžmenta risinājums, kas pilnībā atbalsta Windows® 7 operētājsistēmu, ļaujot lietotājiem viegli izvietot un strādāt ar virtuālās darbvirsmas infrastruktūru (virtual desktop infrastructure (VDI)), kā arī vadīt to visa dzīvescikla laikā. HP Client Automation 7.8 samazina pārvaldības izmaksas un sarežģītību, pārvalda tradicionālo un virtuālo klientu vidi – iekļaujot visus plānos klientus, virtuālo atbalsta infrastruktūru un tradicionālos personālos datorus. Lietotāji iegūst arī inventāru un lietošanas informāciju, lai atvieglotu sākotnējo virtuālā klienta izvietošanu un reoptimizāciju, jo lietotāju vajadzības laika gaitā mainās.


HP Technology Services paplašina ieviešanas, atbalsta un izglītošanās piedāvājumu:

HP Transformation Experience Workshop palīdz klientiem izveidot savu virtualizēto risinājumu stratēģiju, sastādīt augsta līmeņa rīcības plānu un saņemt administratīvu piekrišanu vienas dienas intensīvā sesijā;

HP Business Benefit Workshop ļauj klientiem noteikt, aprēķināt un analizēt uzņēmuma ieguvumus, ko sniedz klientu virtualizēšana, kā arī pirms pāriet pie plānošanas, noteikt investīciju atdevi atkarībā no ieguldījuma mērķiem.

Uzlabotie HP Solution Architecture un Pilot Service nodrošina veiksmīgu klientu virtualizāciju risinājumu integrāciju uzņēmuma IT infrastruktūrā, izmantojot skaidru rīcības plānu, arhitektūras projektu un periodisku īstenošanas stratēģiju.

HP Uzņēmumu servisi turpmāk palielinās HP klientu virtualizācijas risinājumu vērtību, glabājot klienta aplikācijas un datus attālinātajā datu centrā.

Nesen ieviestais HP biznesa datoru komplekts piedāvā IT iespējas arī mazu uzņēmumu īpašniekiem. Komplekti, kas ietver HP Plānos klientus, HP ProLiant serveru torņus un Microsoft Windows® Server 2008 R2, ļauj strādāt Windows vidē, ar biznesa aplikācijām un izmantot attālināto piekļuvi, tajā pašā laikā uzlabojot drošību un samazinot kopējās izmaksas.

HP MultiSeat Computing Solution divkāršo darba vietas, nepalielinot IT izmaksas.

HP MultiSeat risinājums piemērots dažādām organizācijām (piemēram, izglītības iestādes), jo tas palielina skaitļošanas vietas, vienkāršo IT uzstādīšanu un personālo datoru lietošanu, kā arī samazinās IT ietekmi uz vidi. Organizācijas var iegūt papildus jaudu no vienkārša personālā datora, panākot darba vietu dubultošanu bez papildu izdevumiem un vienlaicīgi atbalstot līdz pat 9 lietotājiem ar tiem pielāgotu, pilnībā atbalstītu un licencētu MS Windows 7 vidi. HP MultiSeat t100 patērē tikai 2.5 vatus, samazinot elektroenerģijas izmaksas līdz pat 80%.


Par Hewlett-Packard:

HP ir pasaules lielākā tehnoloģiju kompānija, kas piedāvā drukāšanas un personālās skaitļošanas iekārtas, kā arī IT pakalpojumus, programmatūru un risinājumus, kas atvieglo tehnoloģiju lietošanu patērētājiem un kompānijām. Plašāka informācija par HP (NYSE: HPQ) ir pieejama http://www.hp.com/.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV