Svētdiena, 19.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Sibilla, Teika, Lita;

HP prezentē datorus ar uzlabotu dzesēšanas tehnoloģiju un skaņas funkciju Beats Audio

Katrīna Lulle, 07.01.2011. 14:42

Informācijas tehnoloģiju ražotājs HP laidis klajā jaunus piezīmjdatoru un galddatoru modeļus ar uzlabotu dzesēšanas tehnoloģiju un augstvērtīgo skaņas funkciju Beats Audio.
HP prezentē datorus ar uzlabotu dzesēšanas tehnoloģiju un skaņas funkciju Beats Audio

HP Pavilion dm1

Uzlabotais piezīmjdators HP Pavilion dm1 atšķirībā no savas līnijas „priekšgājējiem" ir aprīkots ar inovatīvo HP CoolSense jeb dzesēšanas tehnoloģiju, kas automātiski pielāgo dzesēšanas līmeņus atbilstoši lietotāja vēlmēm, kā rezultātā piezīmjdators ir ievērojami vēsāks. Tādējādi piezīmjdators ir vienlīdz patīkami lietojams gan turot to uz galda, gan klēpī, lietotājam strādājot ērtākos apstākļos, piemēram, uz dīvāna.

HP Pavilion ir lieliski piemērots mobilam lietotājam, kas mēdz izmantot piezīmjdatoru vietās, kur nav elektrības pieslēgums. Iekārtas jaudīgā baterija spēj darbināt ierīci līdz pat 10,75 stundām. Piezīmjdators ir tikai 2,1 cm biezs ar 29,46 cm (11.6") HD BrightView displeju.

Tāpat HP Pavilion dm1 piedāvā līdz 500 GB diska vietas fotogrāfiju, mūzikas un video failu glabāšanai, funkcionālu GPS darbam ar kartēm un navigāciju, kā arī izvēles ārējo Blu-Ray disku atskaņotāju.

HP ENVY 17

Arī jaudīgās HP ENVY 17 līnijas datori tagad aprīkoti ar modernizētu dzesēšanas tehnoloģiju, līdz ar to šie ir pirmie HP augstas veiktspējas datori ar HP CoolSense tehnoloģiju.
HP ENVY 17 ir aprīkots ar Beats Audio skaņas funkciju un HP Triple Bass Reflex Subwoofer pirmklasīgai skaņai, savukārt lielisku attēlu nodrošina 43,94 cm (17.3") platekrāna displejs, bet ietilpību – 2 TB lielā diska glabātuve.

HP prognozē, ka nākotnē HP ENVY 17 3D modeļi būs apgādāti ar DDD TriDef 3D Experience Ignition spēļu atskaņotājiem, kas ļaus lietotājiem baudīt imersīvās 3D spēles bez papildus izdevumiem.

HP Pavilion p6000 un Elite HPE galddatoru līnijas

HP Pavilion p6000 un Elite HPE galddatoru līnijās ir iekļauti nākotnes 2. paaudzes Intel Core procesori, Radeon HD grafikas tehnoloģijas un Beats Audio skaņas tehnoloģija, kas ir HP un Beats by Dr. Dre™ kopdarba rezultāts. Sadarbības mērķis ir ar inovatīvo tehnoloģiju palīdzību iegūt jaunu, augstākas kvalitātes digitālās mūzikas skanējumu.

Šogad lielākā daļa HP galddatoru, piezīmjdatoru un Mini risinājumu komplektācijā būs bezmaksas 60 dienu Norton Internet Security programmas aizsardzība. Jaunās funkcijas ietver vecāku pārraudzību, un veiktspējas kontroli – proti, uzreiz tiek paziņots, ja kāda programma sāk bremzēt datoru.

Par Hewlett-Packard

HP ir pasaules lielākā informācijas tehnoloģiju kompānija, kas piedāvā drukāšanas un personālās skaitļošanas iekārtas, kā arī IT pakalpojumus, programmatūras un risinājumus, kas nodrošina vieglu tehnoloģiju lietošanu patērētājiem un uzņēmumiem. Plašāka informācija par HP (NYSE: HPQ) ir pieejama http://www.hp.com/

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV