Trešdiena, 15.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Sofija, Taiga, Airita, Arita;

Radīta uzlabota koka austiņu versija

ZParks, 28.12.2009. 14:34

Kompānija JVC ilgāku laiku nodarbojas ar koka kā materiāla izmantošanu akustisko sistēmu un austiņu ražošanā, un te runa nav tikai par korpusa materiālu. Tā piemēram, varam atcerēties kaut vai slaveno JVC mikrosistēmu EX-A1, un citus modeļus, kuros koks ir izmantots skaļruņu membrānās. Bet JVC savulaik laida klajā arī austiņu modeli, kurā koks tika izmantots kā korpusa materiāls un rezonators vienlaikus.
Radīta uzlabota koka austiņu versija

Tagad jaunais austiņu modelis JVC HP-FX-700 ir uzlabota versija, kurā izmantota hibrīdā divslāņu diafragma, ar maksimālo jaudu 104 dB, pie 1 mW jaudas. Austiņu atskaņojamais frekvenču diapazons ir no 6Hz līdz pat 26 kHz. Austiņu diafragma ir arī lielāka pēc izmēra, tā ir 10 mm iepriekšējo 8,5 mm vietā. Komplektā ir arī trīs dažāda izmēra silikona ieliktņi ērtākai nēsāšanai. Pārdošanā austiņas vispirms parādīsies Japānā, nākamā gada februārī, un tās maksās apmēram 160 latus. 

http://zparks.lv

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV