Ceturtdiena, 16.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Edijs, Edvīns;

Samsung prezentē nākamās paaudzes fotoaparātu - NX10

Kristīne Circene, 06.01.2010. 12:35 | komentāri (1)

Samsung NX10 novatoriskās tehnoloģijas piedāvā “labākās savā klasē” funkcijas – lielu APS-C izmēra attēla sensoru, spilgtu AMOLED ekrānu un ātru autofokusu – lai dāvātu lietotājiem izcilu sniegumu
Samsung prezentē nākamās paaudzes fotoaparātu - NX10

Samsung Digitālās attēlveidošanas kompānija Patērētājelektronikas izstādē (CES) Lasvegasā prezentējusi Samsung NX10 – novatorisku digitālo fotokameru, kas nodrošina lietotājus ar vislabāko attēla kvalitāti, saglabājot slaidu, kompaktu kameras izmēru. Sniedzot bezkompromisa iespējas iztēlei, lietotāji tagad vienmēr un visur varēs būt tik radoši, cik vien vēlas, nezaudējot perfektu attēlu kvalitāti.

NX10 kamera ir aprīkota ar ātru un precīzu autofokusu (AF), 14,6 megapikseļu APS-C izmēra CMOS attēla sensoru un unikālu, lielu 3 collu AMOLED ekrānu, kas lietotājiem ļauj vienkārši aplūkot uzņemtās bildes, turklāt pat spilgtā saulē. Lietotāji var arī ierakstīt HD izšķirtspējas video, lai radītu patiesi pilnvērtīgu atmiņu stāstu. Pieejama divos krāsu toņos – melnajā Noble Black un sudrabotajā Titan Silver, Samsung NX10 fotokamera ir arī maza, viegla un ergonomiski veidota, lai nodrošinātu maksimālas lietošanas ērtības ikdienas lietošanā.

Ar vienu no savā tirgus kategorijā ātrākajām autofokusa tehnoloģijām aprīkotā Samsung NX10 fotokamera parūpēsies, lai lietotāji nekad nepalaistu garām īsto fotomirkli. Kompānijas jaunākais, novatoriskais risinājums – jaunais DRIMe II Pro dzinējs un modernais AF algoritms – nodrošina arī ultra ātru autofokusa ātrumu ar augstāku kontrasta autofokusa precizitāti.

Kompaktajā Samsung NX10 digitālās fotokameras korpusā paslēpta digitālās spoguļkameras sirds, veiksmīgi ietverot APS-C izmēra CMOS attēlveidošanas sensoru ar maināmiem bezspoguļu sistēmai piemērotiem objektīviem, tādējādi rezultātā iegūstot slaidu, vieglu kameru, ko lietotāji var vienmēr paņemt sev līdzi, lai arī kurp viņi dotos.

Patērētāji nav ierobežoti tikai ar iespēju uzņemt fotogrāfijas, bet var arī pastāstīt savus stāstus filmu formātā ar HD izšķirtspējas video ierakstu (H.264 kodējumā).

Samsung turpina paplašināt AMOLED ekrāna pielietojumu arvien plašākā produktu klāstā, izmantojot 3 collu AMOLED ekrānu arī Samsung NX10 fotokamerā. AMOLED ekrāntehnoloģija nodrošina vieglāku attēla aplūkošanu pat spožā saulē un pat no visasākā skata leņķa, tādējādi atbrīvojot lietotājus no vajadzības noēnot kameras ekrānu ar plaukstu. Šīs kategorijas spēcīgākais ekrāns piedāvā arī 10 000 reižu ātrāku reakcijas laiku nekā klasiskajam LCD ekrānam un ir arī apveltīts ar daudz zemāku enerģijas patēriņu un augstāku kontrasta attiecību – 10 000 : 1 pret 500 : 1 LCD ekrāna gadījumā.

“Jaunā Samsung NX10 iezīmē sākumu jaunai fotokameru paaudzei,” sacīja Samsung Digitālās attēlveidošanas kompānijas vadītājs SJ Parks. “Pateicoties mūsu vairāku gadu gaitā veiktajam detalizētajam pētījumam, mēs zinām, ka iespēju klāsts, ko patērētāji vēlas iegūt no savām kamerām, arvien pieaug – un šo tendenci mēs esam ņēmuši vērā izstrādājot Samsung NX10 fotokameru. Līdz ar speciālo aprīkojumu, kas tagad pieejams ikvienam un vairs nav tikai profesionāļu privilēģija, arvien vairāk un vairāk cilvēku vēlas uzņemt kaut ko radošu un pastāstīt stāstu caur kameras objektīvu – taču viņi vēlas arī kameru, kas ir kompakta un ko var visu dienu nēsāt sev līdzi. Lielais attēlveidošanas sensors un ultra ātrais autofokuss dāvā patērētājiem to kvalitāti, ko viņi vēlas, un tai pat laikā arī kompaktu izmēru – un to visu viņu vēlas saņemt vienā īpašā produktā.”

Misters Parks turpina: ”Samsung ir vienmēr centies revolucionāras tehnoloģijas ieviest pēc iespējas ātrāk, taču nekādā gadījumā upurējot attēlu kvalitāti. Pirmo reizi tirgū tieši Samsung ir izdevies kompaktā korpusā, izņemot laukā spoguļa sistēmu, veiksmīgi ieintegrēt APS-C izmēra attēla sensoru, tādējādi mūsu lietotāji tagad var vienmēr un jebkur būt tik radoši, cik vien viņi vēlas, nezaudējot teicamu attēla kvalitāti.”

Samsung NX10 fotokamerā ir iekļauta arī virkne gudru funkciju, kas amatierklases fotogrāfam palīdz iegūt profesionālas kvalitātes attēlus. Samsung NX10 kamera piedāvā pilnvērtīgas manuālo iestatījumu iespējas, kā arī Smart Auto funkciju, kas automātiski izvērtē apkārtējās vides apstākļus un izvēlas fotografēšanai piemērotāko režīmu. Smart Range funkcija palīdz lietotājam savā fotogrāfijā vienlīdz izteiksmīgi attēlot gan gaišās, gan tumšās zonas, savukārt Ultraskaņas putekļu tīrīšanas sistēma palīdzēs novākt no attēla sensora niecīgās putekļu daļiņas, kas nereti pasliktina attēla kvalitāti. Un vēl, līdz ko fotokamera sajūt, ka lietotājs ir pielicis tos tuvumā pie sejas, lai ielūkotos skatu meklētāja, tā AMOLED ekrāns enerģijas taupīšanas nolūkā automātiski izslēdzas.


Samsung NX10 tehniskās specifikācijas


NX10
Krāsas   Melns Noble Black un sudrabots Titan Silver tonis
Attēla sensors   14,6 MP, APS-C CMOS
Stiprinājums   Samsung NX Mount
Ekrāns   3,0 collas, AM OLED (VGA izšķirtspēja)
Skatu meklētājs  Elektroniskais skatu meklētājs
Video režīms  720p HD (MP4, H.264)
Svars un izmērs  123 mm x 87 mm x 39,8 mm (atskaitot kameras objektīvu), 353 g (bez akumulatora un atmiņas kartes)
ISO  100 – 3200
Zibspuldze  Iebūvēta iznirstošā zibspuldze
Optiskā attēla stabilizācija   Kustīga lēca
Putekļu tīrīšana   Ultraskaņas sistēma (Supersonic)
Īpašās funkcijas:
Smart range
HDMI (Anynet +) pieslēgvieta
Ātrs un precīzs kontrasta autofokuss
Jauns DRIMe II Pro dzinējs un moderns AF algoritms


Par Samsung Digital Imaging

Samsung Digital Imaging Co. Ltd. ir līderis attēlveidošanas tehnoloģiju, digitālo kameru un optisko ierīču jomā. Kompānija piedāvā virkni ar augstas veiktspējas digitālajām kompaktkamerām un DSLR kamerām, ieviešot modernākās funkcijas atbilstoši patērētāju vēlmēm. Samsung sāka attīstīt filmu kameras 1979.gadā, un ir virzījis digitālās attēlveidošanas tirgu caur savām modernajām un novatoriskajām tehnoloģijām. Papildu informācijai lūgums apmeklēt http://www.samsungcamera.com.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV