Trešdiena, 15.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Sofija, Taiga, Airita, Arita;

Samsung atskaņotāji aktīva dzīvesveida piekritējiem

Kaspars Rumbenieks, 06.01.2010. 12:47 | komentāri (2)

Jau tā raibajā portatīvo atskaņotāju pasaulē izvēle ir kļuvusi pietiekami liela, lai katrs ražotājs savus jaunākos veikumus pacenstos izveidot ar kādām īpašām papildus funkcijām. Kompānija Samsung ir nākusi klajā ar diviem jauniem portatīvajiem atskaņotājiem MyFit un Ice Touch.
Samsung atskaņotāji aktīva dzīvesveida piekritējiem

MyFit modelis ir paredzēts sportiska dzīves stila piekritējiem, tam ir 8 GB iebūvētā atmiņa, akselometrs kā arī vairāki sensori, kuri kopā ar speciālām programmām spēj analizēt sirdsdarbību, aprēķināt nodedzinātās kalorijas un nepieciešamo ūdensdaudzumu organismam, kas ir jāiedzer. Otrs atskaņotājs ir Ice Touch, kura aprīkojumā ir 16 GB atmiņa, divu collu AMOLED ekrāns, un tas spēj atpazīt visus populārākos audio un video failu standartus. Samsung vēl nesniedz informāciju par šo atskaņotāju cenu un pieejamību, bet visticamāk, ka tos varēsim ieraudzīt jau tuvāko mēnešu laikā.

http://zparks.lv

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV