Trešdiena, 15.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Sofija, Taiga, Airita, Arita;

Canon paplašina LEGRIA klāstu ar augstas un standarta izšķirtspējas videokamerām

Canon, 12.01.2010. 12:03

Canon paplašina LEGRIA videokameru klāstu ar četrām jaunām sērijām. Paplašinātajā LEGRIA klāstā ir trīs jaunas augstas izšķirtspējas (HD) sērijas – LEGRIA HF S, LEGRIA HF M un LEGRIA HF R – un jauna LEGRIA FS300 standarta izšķirtspējas (SD) sērija. Jaunās videokameras ir piemērotas ikvienam – sākot no entuziastiem un tiem, kuri vēlas pavisam vienkārši iemūžināt ģimenes pasākumu, un beidzot ar aktīviem sociālo tīklu veidotājiem. Tagad LEGRIA sērijā ir modelis ar Canon raksturīgo attēlu kvalitāti jebkuram budžetam.
Canon paplašina LEGRIA klāstu ar augstas un standarta izšķirtspējas videokamerām

Izcila kvalitāte: balstīta uz Canon tehnoloģiju

Visam LEGRIA klāstam piemīt Canon raksturīgā kvalitāte. LEGRIA HF S, LEGRIA HF M un LEGRIA HF R sērijai ir Canon HD Camera sistēma ar HD CMOS sensoru, Canon HD Video objektīvs un DIGIC DV III attēlu apstrāde, kas nodrošina visaugstākās kvalitātes skaidrus video.

Visos jaunajos LEGRIA modeļos ir iestrādāti arī dažādi jauninājumi, kas atvieglo filmu uzņemšanu un kopīgošanu. Modernās, lietotājam draudzīgās funkcijas ietver Smart Auto, uzlabotu Video Snapshot un Pre REC režīmu. Līdz ar to lietotāji var izpētīt savas radošās iespējas un uzņemt stāstus, ko vērts saglabāt atmiņā.

Kolīdz filmas ir uzņemtas, kamerā iestrādātā konversija no HD uz SD un jaunā Easy Web Upload funkcija ļauj tās kopīgot internetā vai DVD vieglāk nekā jebkad agrāk.

LEGRIA HF S sērija: uzlabotas funkcijas operatoriem

LEGRIA HD klāsta augšgalā esošā, jaunā LEGRIA HF S sērija nodrošina izcilu uzlabotas aparatūras un manuālās vadības iespēju apvienojumu, lai pieredzējuši lietotāji varētu īstenot savas tehniskās un radošās ieceres.

Ar 8MP, Full HD CMOS sensoru un īpaši izstrādātu HD Video objektīvu ikviens modelis garantē izcilu attēlu kvalitāti. Galvenās jaunās funkcijas visos modeļos ir Powered Optical Image Stabilizer režīms, liels 8,89 cm (3,5 collu) skārienjutīgs LCD ekrāns, Smart Auto režīms un divi SDHC karšu sloti. Uzlabotas skaņas funkcijas, tostarp iestrādātais Auto Microphone svārstību samazinātājs, atbilst sarežģītām attēlveides funkcijām.

Jaunais skārienjutīgais LCD ekrāns, kas reaģē uz kustību, ir lielākais no šobrīd pieejamajiem, un tam ir vairāk nekā četrreiz lielāka izšķirtspēja un četrreiz izteiktāki kontrasti. Pārprojektēts manuālās vadības taustiņš, 0,68 cm (0,27 collu) elektroniskais skatu meklētājs (EVF) (tikai LEGRIA HF S21) un tālvadības pults nodrošina jaunajam LCD ērtāku vadību.

LEGRIA HF M sērija: nepārspējama attēlu kvalitāte, kompakts dizains

LEGRIA HF M sērija piedāvā izcilu komplektu tiem, kuri meklē kompakta dizaina un izcilas attēlu kvalitātes apvienojumu. Canon HD Camera sistēma, kas ietver 3,3MP Full HD CMOS sensoru, garantē izcilas kvalitātes video. Viegli lietojamajām un parocīgajām LEGRIA HF M sērijas kamerām ir arī 6,86 cm (2,7 collu)  skārienjutīgs LCD ekrāns ar intuitīvu lietotāja interfeisu, kas reaģē uz kustību, un uzlabotas filmēšanas funkcijas, piemēram, Smart Auto.

Visi modeļi ir saderīgi ar plašu Canon LEGRIA piederumu klāstu, tajā skaitā objektīvu adapteriem, video gaismām, mikrofoniem un jauno Canon WP-V2 ūdensdrošo korpusu, kas ļauj filmēt zem ūdens līdz pat 40 metru dziļumā.

LEGRIA HF R sērija: HD kvalitāte par pieņemamu cenu

LEGRIA HF R sērija ir stilīgu, vieglu Full HD videokameru izlase, kas ļauj bez pūlēm kopīgot video saturu ar draugiem. Jauno modeļu izstrādē galvenā uzmanība ir vērsta uz nepārspējamas snieguma un vērtības kombinācijas nodrošināšanu. Katram modelim ir vislabākā Canon attēlveides tehnoloģija un inovatīvas, viegli lietojamas funkcijas, piemēram, Video Snapshot un Smart Auto. Vieglais un kompaktais dizains ir piemērots, lai LEGRIA HF R sērijas modeļus ņemtu līdzi visur. Tas nodrošina ideālu risinājumu lietotājiem, kuri vēlas spert pirmo soli augstas izšķirtspējas pasaulē.

LEGRIA SD: maksimāli izmantota standarta izšķirtspēja

Canon LEGRIA FS300 sērija ir piemērota lietotājiem, kuri vēlas panākt izcilu attēlu kvalitāti, bet vēl nejūt nepieciešamību pēc augstas izšķirtspējas filmēšanas. Tā ir augstas kvalitātes standarta izšķirtspējas videokameru izlase, kas nodrošina lieliskus mājas video. Visiem modeļiem ir uzlabotu filmēšanas funkciju klāsts, piemēram, Canon Video objektīvs, Video Snapshot, jaunā Dynamic Image Stabilizer un Pre REC funkcija. Quick Charge funkcija un ilgais akumulatora darbības laiks ļauj lietotājam maksimāli ilgi izmantot kameru.

Jaunās LEGRIA videokameras Eiropā būs pieejamas 2010.gada martā. Vidējās mazumtirdzniecības cenas būs:

LEGRIA HF S sērijai (HF S21 ­– 983 lati; HF S20 – 822 lati; HF S 200 ­– 758 lati);
LEGRIA HF M sērijai (HF M31 ­– 674 lati; HF M36 ­– 562 lati; HF M306 ­– 526 lati);
LEGRIA HF R sērijai (HF R18 – 449 lati; HF R17 – 379 lati; HF R16 – 379 lati; HF R106 ­– 358 lati);
LEGRIA FS300 sērijai (FS37 – 259 lati; FS36 – 224 lati; FS306 – 203 lati).

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV