Ceturtdiena, 16.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Edijs, Edvīns;

Logitech Speaker Lapdesk N700 – laba skaņa klēpjdatoram

Logitech, 15.01.2010. 10:16

Tu jau izmanto savu klēpjdatoru, lai klausītos mūziku, spēlētu spēles un skatītos filmas, televīzijas pārraides un videoklipus. Tu jau to lieto dīvānā un gultā. Bet tu meklē veidu, lai justos ērti un tu zini atšķirību starp labu skaņas kvalitāti, kad vēlies baudīt labu izklaidi. Lai iegūtu kinoteātra apmeklējumam līdzīgas izjūtas ar savu klēpjdatoru, Logitech izlaiž Logitech Speaker Lapdesk N700 – uzņēmuma pirmo klēpjdatora piederumu ar iebūvētiem stereo skaļruņiem, iebūvētu ventilatoru un plašu polsterētu pamatni.
Logitech Speaker Lapdesk N700 – laba skaņa klēpjdatoram

“Arvien vairāk cilvēku visā pasaulē piekļūst fantastiskai izklaidei savos klēpjdatoros – bet ar viduvēju skaņu un ērtībām,” sacīja Denis Pavillard, Logitech klēpjdatoru piederumu mārketinga viceprezidents. “Patiesībā, saskaņā ar mūsu pētījumu, gandrīz 50% klēpjdatoru lietotāju sūdzējās par iebūvēto skaļruņu kvalitāti. Logitech Speaker Lapdesk N700 palīdz pārveidot klēpjdatoru privātā kinoteātrī jums uz ceļiem.”

Pretēji vairumam klēpjdatoru skaļruņu, Logitech Speaker Lapdesk N700 ir divi iebūvēti augstas precizitātes skaļruņi ar 2 collu augstas veiktspējas skaļruņiem. Veidoti tieši piezīmjdatoriem, stereo skaļruņi ir precīzi novietoti klēpjdatoram katrā pusē, lai nodrošinātu bagātīgu skaņu un spēcīgus basus. Paliktnis pievienojams ar USB kabeli, tādejādi nav vadu mudžekļa un grūtības ar ārējo skaļruņu pieslēgšanu.

Logitech Speaker Lapdesk N700 palīdzēs jums ērti izklaidēties ar datoru. Vai nu sēžat dīvānā vai guļat gultā, ekrāna skatīšanās leņķis un polsterētā pamatne palīdz jums sēdēt ērtāk. Tai pat laikā kluss, efektīvs ventilators jauc gaisu zem jūsu klēpjdatora, un karstumu aizturošā konstrukcija pasargā jūsu kājas no klēpjdatora karstuma. Turklāt restītes pasargā ventilatoru no putekļiem un bojājumiem, un gaisa padeve no sāniem un apakšas nodrošina nepārtrauktu un brīvu gaisa plūsmu.

Logitech Speaker Lapdesk N700 ir viegli uzstādīt un lietot, pievienojiet to ar USB kabeli un atskaņojiet filmas, mūziku, tiešsaistes video un daudz ko citu bagātīgā, pilnvērtīgā stereo skaņā – nav nepieciešams instalēt programmatūru un nav nepieciešamas baterijas. Un lai jūsu rokās būtu ērta, neatkarīga vadība, ar Speaker Lapdesk N700 iespējams regulēt skaļumu un tam ir ventilatora Ieslēgšanas/izslēgšanas slēdzis.

Cena un pieejamība

Sagaidāms, ka Logitech Speaker Lapdesk N700 Eiropā būs nopērkams martā par ieteicamo mazumtirdzniecības cenu €69.99.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV