Svētdiena, 19.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Sibilla, Teika, Lita;

LG Electronics šogad plāno pārdot 140 miljonus mobilo tālruņu

LG Electronic, 19.01.2010. 09:58

Sadzīves tehnikas un mobilo tālruņu ražotājs LG Electronics (LG) šogad plāno pārdot 140 miljonus mobilo tālruņu visā pasaulē. Vēl kompānija LG iecerējusi nostiprināt pozīcijas pasaules viedtālruņu tirgū, izvirzot ambīciju līdz 2012. gadam kļūt par vienu no pasaules vadošajiem mobilo tālruņu ražotājiem.
LG Electronics šogad plāno pārdot 140 miljonus mobilo tālruņu

140 miljoni ierīču 2010. gadā

LG mērķis ir kopumā pārdot 140 miljonus mobilo tālruņu, kas ir par 20% vairāk nekā pērn. Lai arī šogad LG plāno izvērst darbību visā pasaulē, 2009. gadā kompānija jau atvēra 100 mobilo tālruņu mazumtirdzniecības veikalus. Šogad īpaši aktīva darbība plānota Korejas un Ziemeļamerikas tirgū, demonstrējot sevi kā novatorisku un pielāgotu viedtālruņu ražotāju. LG paplašina savu mobilo tālruņu piedāvājumu gan ar atjautīgiem un praktiskiem, gan arī izmeklētiem un elegantiem tālruņiem, un sola šogad nodrošināt īpaši konkurētspējīgu darbību šajā tirgū.

Viedtālruņu biznesa attīstība

Jau šobrīd LG gatavojas sasniegt savu 2012. gada mērķi — divreiz lielāku viedtālruņu tirgus daļu. Pagājušajā gadā LG izveidoja īpašu viedtālruņu biznesa nodaļu un radīja vēl nepieredzēti lielu – 30% - viedtālruņu R&D darbaspēka pieaugumu. Šogad LG plāno ieviest apmēram 20 viedtālruņus ar operētājsistēmu bāzi (tostarp Android, Windows Mobile un Linux operētājsistēmām). Sevišķi lielas cerības saistītas ar Android tālruņiem, un paredzams, ka, pateicoties ērtajai lietošanai un brīvpieejas OS, tie veidos vairāk nekā pusi no visiem LG viedtālruņiem. 2010. gada pirmajā pusē LG pievērsīsies tādu viedtālruņu ražošanai, kas lietotājiem ir pirmais mobilais tālrunis. Savukārt gada otrajā pusē uzņēmums koncentrēsies uz augstākā līmeņa ierīcēm ar mūsdienīgu dizainu. Ņemot vērā šos plānus, LG ir pārliecināts, ka jau šogad varēs laist klajā arī savu desmitmiljono viedtālruni.

Pielāgots saturs, personisks serviss

LG izrāvienam viedtālruņu tirgū pamatā ir vēlēšanās pielāgoties lietotāju vajadzībām. Izmantojot 3 Screen Service (3 ekrānu pakalpojumu), kas raksturīgs šī gada izlaidumam, lietotāji savos tālruņos, datoros un TV varēs aplūkot identisku saturu, to nepārvēršot dažādos formātos. Jau februārī LG iepazīstinās ar ierīci, kas atbalsta 3-Way Sync (3 veidu sinhronizācijas) tehnoloģiju un ļauj bezvadu tīklā aplūkot visu – mobilā tālruņa, datora un Web saturu. LG cieši sadarbojas arī ar vairākiem pasaulē vadošajiem satura izstrādātājiem, lai LG viedtālruņos netrūktu izklaides un praktisko lietojumprogrammu.

“Pateicoties ātrajai viedtālruņu izaugsmei un pieprasījumam pēc papildu satura un labākiem pakalpojumiem, mēs atkal esam revolucionāru pārmaiņu priekšā mobilo tālruņu tirgū,” uzsver LG Electronics Mobile Communications Company prezidents un izpilddirektors Dr. Skots Āns (Skott Ahn). “Arī 2010. gadā mēs turpināsim uzsākto izrāvienu, lai nostiprinātu savas līdera pozīcijas un divu gadu laikā kļūtu par vienu no globālajiem līderiem.”

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV