Pirmdiena, 06.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Didzis, Gaidis;

LG piedāvā viedtālruni lg gw620 ar lokalizētu android operētājsistēmu

Zane Udrase, 11.03.2010. 10:24

Viens no pasaules mobilo ierīču ražotājiem un tehnoloģiju novatoriem LG Electronics (LG) paziņo, ka ilgi gaidītais viedtālrunis LG GW620 ar latviešu valodā lokalizēto Android operētājsistēmu būs pieejams tirdzniecības vietās Latvijā jau marta beigās.
LG piedāvā viedtālruni lg gw620 ar lokalizētu android operētājsistēmu

LG GW620 nodrošina jauna veida pieredzi tiem lietotājiem, kuri vēlas, lai sociālo tīklu piekļuves rīki vienmēr būtu ērti pieejami, arī atrodoties kustībā - šis Android viedtālrunis tam ir ideāli piemērots.

Kā norādījis izpētes uzņēmums Frost & Sullivan, „pieaugošie viedtālruņu tirdzniecības apjomi, kā arī klientu vēlme iesaistīties un izmantot sociālos tīklus nodrošina teicamas tirgus paplašināšanas iespējas tiem viedtālruņiem, kas atbilst ērtākajām sociālo tīklu lietošanas prasībām.” Turklāt LG GW620 viedtālrunis ir pirmā Android mobilā ierīce, kas kompānijai nodrošinās vienu no vadošajām pozīcijām šajā augošajā tirgū.

Integrētas populārākās sociālo tīklu vietnes


Izmantojot LG GW620 sociālo tīklu vietņu (SNS) pārlūku, iespējams ērti pārbaudīt draugu statusu, pievienot komentārus vai atjaunināt savas sociālo tīklu vietnes arī attālināti. SNS pārlūks vienā operētājsistēmā apvieno visu, kas saistīts ar sociālajiem tīkliem – ar to iespējams pārvaldīt vairākus profilus, saņemot regulārus atjauninājumus. Pat meklējot noteiktu kontaktu tālrunī, lietotājs sociālajos tīklos vienlaikus var turpināt apskatīt aktuālāko informāciju par draugiem un viņu profiliem.

Tāpat LG GW620 ir unikāla Auto Face-Tagging un Face To Action tehnoloģija, kas “atceras sejas”. Tāpēc, neatkarīgi no lietotāja atrašanās vietas, draugi un ģimene vienmēr atrodas pirksta skāriena attālumā. Vienkārši atzīmējot drauga vai ģimenes locekļa seju fotogrāfijā, iespējams izpildīt vairākas attālinātās funkcijas, piemēram, fotoattēlu augšupielādēšanu lietotāja iecienītākajā vietnē vai sazināšanos ar SMS, MMS vai arī balss ziņojumapmaiņu, vienkārši pieskaroties sejai uz ekrāna.

Ērts savienojums


Sociālo tīklu viedtālrunis LG GW620 dublē datora vidi, nodrošinot ērtas sociālo tīklu izmantošanas iespējas. 5 rindu atbīdāmā, lietošanai ērtā QWERTY tastatūra kopā ar vienu no ātrākajiem tīmekļa pārlūkiem nodrošina parocīgu, ātru sērfošanu internetā un vienmērīgu video straumēšanu, kā arī visu iecienītāko Google lietotņu izmantošanu.

Tūlītējā ziņapmaiņa, pavedienu SMS un reāllaika e-pasta funkcijas nodrošina tāda līmeņa savienojumus, kādi nekad iepriekš nav bijuši pieejami. Piemēram, lai patērzētu, lietotājam tikai jāpieskaras vārdam uz ekrāna, lai redzētu, kurš no kontaktiem ir tiešsaistē. Vēl viens pieskāriens, un tērzēšana var sākties.

Jauna satura veidošana koplietošanai

LG GW620 ietvertas jaunākās multivides izklaides iespējas, lai nodrošinātu lietotājiem parocīgu veidu, kā izveidot un koplietot saturu reāllaikā. Precīzās 5 megapikseļu AF kameras un augstas izšķirtspējas videokameras saturu var uzlabot ar tālruņa rediģēšanas rīkiem, tādējādi nodrošinot iespēju saņemt, dalīties un apvienot multividē paveikto. Ja rezultāts apmierina, nepieciešams tikai vēl viens pieskāriens, lai augšupielādētu un koplietotu failus.

Izklaides iespējās ietilpst arī dinamisks HVGA 3 collu LCD video atskaņošanai izcilā kvalitātē, DivX un Xvid saderība, kā arī papildu ērtība, pateicoties 3,5 mm audiospraudnim vēl labākai multivides izklaidei šajā daudzpusējajā ierīcē.

„LG pirmais Android tālrunis LG GW620 izstrādāts, ņemot vērā sociālo tīklu lietošanas vajadzības,” stāsta LG Electronics Mobile Communications Company prezidents un izpilddirektors Dr. Skots Āns (Skott Ahn). „Šodien sociālie tīkli kļuvuši par visuresošu un svarīgu veidu kā daudzi no mums saglabā saikni ar draugiem, ģimeni un kolēģiem. Mūsu viedtālruņi izstrādāti, ņemot vērā lietotāju dzīvesveidu, un sociālo tīklu iespēju integrēšana tālruņos, tāpēc ļaus LG viedtālruņu lietotājiem nodrošināt labāku pieejamību un iespēju sazināties.”

LG GW620 fani tālruni var aplūkot sociālajā vietnē Facebook (www.facebook.com/lggw620) un Twitter (@LG_GW620). Tāpat LG GW620 lietotāji var lejupielādēt Google apstiprinātas lietotnes savā tālrunī no android MarketPlace.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV