Ceturtdiena, 16.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Edijs, Edvīns;

HP iepazīstina ar jaunu planšetdatoru - HP TouchSmart tm2

Sintija Kvasova, 19.01.2010. 17:37

HP TouchSmart tm2 ir iepriekšējās paaudzes planšetdatora tx2 uzlabojums, kas savulaik bija pirmais šāda veida pārveidojamais dators ar daudzpunktu skārienjūtīgo ekrānu. HP TouchSmart tm2 ir universāls gan savā formā, gan funkcijās, piedāvājot lielisku sniegumu un aizraujošu skārienjūtīgo multimediju lietošanu.
HP iepazīstina ar jaunu planšetdatoru - HP TouchSmart tm2

Ar pārveidojamo planšetdatoru tm2 lietotājs var strādāt un pielāgot ierīci datu ievadīšanai sev visērtākajā veidā. Tm2 izmantojams arī kā tradicionāls portatīvais dators bez skārienjūtīga ekrāna, kur datu ievadīšanai izmantojama klaviatūra. Ekrānu var izmantot kā ievadvirsmu un  datus ievadīt ar pievienotu digitālo pildspalvu.

Šis vieglais daudzpunktu skārienjūtīgo tehnoloģiju ekrāns reaģē uz visvieglākajiem pirkstu pieskārieniem. Daudzpunktu skārienjūtīgā virsma dod iespēju veikt vairākas funkcijas ar abām rokām vienlaicīgi, lai palielinātu, ritinātu, un pārvietotu datnes. Ar digitālo pildspalvu rakstītais teksts uz ekrāna izskatīsies gluži tāpat kā rakstīts uz papīra lapas.

Plānā izmēra HP TouchSmart tm2 Notebook PC ir alumīnija korpuss. HP TouchSmart tm2 ir iebūvēts jaunais Intel Core 2 Duo procesors, kā arī labākas komplektācijas tm2 aprīkojumā ietilpst augstas veiktspējas ATI Mobolity Radeon grafika. 6 šūnu akumulators nodrošinās datora darbību līdz pat deviņām stundām. Turklāt HP TouchSmart tm2 aprīkots ar pirkstu nospiedumu atpazīšanas funkciju un tā īpaši izstrādātais korpuss nodrošina planšetdatora regulāru dzesēšanu.

Portatīvajam datoram ir HP TouchSmart 12.1 collu ekrāns, kas ir ideāli piemērots pārnēsāšanai un vienlaikus pietiekami liels, lai nodrošinātu pilnvērtīgu un ērtu tā lietošanu.

Iekārtā iestrādātas jaunas skārienjūtīgās aplikācijas:

Bump Top  - skārienjūtīga 3-D saskarne fotogrāfiju un dokumentu telpisku failu kārtošanai, nodošanai koplietošanā sociālajos portālos vai izmantojot e-pastu;

DigiFish Dolphin - interaktīvs 3-D ekrānsaudzētājs;

Corel Paint it! Touch – aplikācija, kas ļauj veidot grafiskus attēlus, zīmēt; 

Tm2 komplektācijā pieejamas arī skārienjūtīgās tehnoloģijas aplikācijas, kas mantotas no iepriekšējās paaudzes datoriem - tx2 un HP TouchSmart PC, piemēram - spēles un digitālās zīmēšanas aplikācija Corel Painter sketch Pad.

Bez tam tm2 komplektācijā iekļauta Netflix aplikācija, ar kuras palīdzību iespējams piekļūt tūkstošiem filmu un TV seriālu. Ar Netfix aplikāciju filmas un TV seriālus iespējams noskatīties tiešsaistē bez lejupielādes un papildu samaksas.

Citas nesen izveidotās aplikācijas, kas iekļautas HP komplektācijā ir Hulu Desktop, Internet TV, Twitter un HP Music Store.

“HP ir attīstījis skārienjūtīgo tehnoloģiju četru planšetdatoru paaudžu laikā un skārienjūtīgās tehnoloģijas ir mainījušas portatīvo datoru lietotāju paradumus. Šī ir mūsu sarežģītākā un vispusīgākā ierīce, kāda līdz šim radīta, tomēr arī nākotnē turpināsim vairot ieguldījumu skārienjūtīgo tehnoloģiju inovācijās.” saka Čārlzs Snaimans, HP Eiropas, Vidējo Austrumu un Āfrikas reģiona Personālo sistēmu viceprezidents.

HP TouchSmart tm2 Baltijas mazumtirdzniecības veikalos  būs nopērkams no šā gada februāra vidus.


Par Hewlett-Packard:

HP ir pasaules lielākā tehnoloģiju kompānija, kas piedāvā drukāšanas un personālās skaitļošanas iekārtas, kā arī IT pakalpojumus, programmatūru un risinājumus, kas atvieglo tehnoloģiju lietošanu patērētājiem un kompānijām. Plašāka informācija par HP (NYSE: HPQ) ir pieejama http://www.hp.com/.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV