Ceturtdiena, 16.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Edijs, Edvīns;

HP papildinājis piezīmjdatoru klāstu ar HP Mini 210

Sintija Kvasova, 20.01.2010. 10:00

„Hewlett-Packard” laidis klajā jaunu Mini piezīmjdatoru - HP Mini 210, kas piedāvā ilgu akumulatora darbības laiku, augstas kvalitātes video, GPS un mobilā interneta savienojumu iespējas.
HP papildinājis piezīmjdatoru klāstu ar HP Mini 210

Informācijas tehnoloģiju ražotājs „Hewlett-Packard” prezentē līdz šim plašākajās krāsu un stila variācijās izveidoto piezīmjdatoru  - HP Mini 210, kas aprīkots ar Intel Atom N450 1.66GHz procesoru, 1 GB operatīvo atmiņu un, atkarībā no komplektācijas, līdz pat 320 GB ietilpīgu cieto disku, nodrošinot pietiekamu kapacitāti apjomīgu datu uzglabāšanai. Jaunais HP Mini piezīmjdators īpaši apmierinās lietotājus, kas bieži atrodas kustībā, jo 6 šūnu baterija garantē līdz pat 9 stundu darbības laiku. HP Mini 210 aprīkots ar 10,1 collu ekrānu un gandrīz pilnu klaviatūru (92% no pilnā klaviatūras izmēra), VGA un pieci-vienā atmiņas karšu lasītāju.

Miniatūrais HP Mini 210 piedāvā vairākas uzlabotas funkcijas: krāsainu, plānu un gaumīgu dizaina korpusu, augstu video un audio izšķirtspēju, WLAN un Bluetooth mobilās opcijas, kā arī 3G platjoslas pieslēguma iespējas un GPS. 

Jaunais HP piezīmjdators sver tikai 1,1 kg un tā biezums ir 25 mm. Krāsu korpuss veidots pēc īpaša HP Imprint dizaina, piedāvājot lietotājam individuālu jaunā piezīmjdatora krāsas izvēli – Black Crystal, Silver Crystal, Pacific Blue un Sonoma Red.

Piezīmjdatora komplektācijā iekļautā programmatūra optimizēs darbu ar multimedijiem un padarīs vienkāršāku iespēju strādāt un atjaunot failus, atrodoties mājās vai ceļā:

HP QuickWeb aktivizē HP Mini 210 acumirklī. Atverot datoru,  ir iespējams uzreiz piekļūt instant messenger, internetam, Skype, e-pastam un fotogrāfijām.
HP QuickSync nodrošina automātisko sinhronizāciju, failu pārnesi, piekļuvi informācijai un satura publicēšanu tīklā starp galddatoru un HP Mini 210.
HP QuickConnect padara visus failus pieejamus tīklā un nodrošina to drošu glabāšanu ar automātiskās dublēšanas un sinhronizācijas funkciju;
HP QuickStream - caur tīklu tiek nodrošināta datu plūsma no galddatora uz HP Mini 210, nepārkopējot failus;
HP CloudDrive - līdz 100 gigabaitiem ietilpīga virtuāla datu glabātava.
HP Mini 210 piemērots lietotājam, kas regulāri atrodas kustībā un kam ir svarīgi pārlūkot interneta mājas lapas, pārbaudīt e-pastu, klausīties mūziku, tiešsaistē sazināties ar citiem un operatīvi iegūt nepieciešamo informāciju.

Lietotājs var iegūt video attēlu Full HD izšķirtspējā, izvēloties komplektāciju ar Broadcom Crystal HD Enhanced Video akseleratoru.

Izvēles komplektācijā iespējams iekļaut arī GPS programmatūru, kas savienota ar HP Navigator karšu aplikāciju.

HP Mini 210 Baltijā mazumtirdzniecības vietās parādīsies februāra vidū.


Par Hewlett-Packard:

HP ir pasaules lielākā tehnoloģiju kompānija, kas piedāvā drukāšanas un personālās skaitļošanas iekārtas, kā arī IT pakalpojumus, programmatūru un risinājumus, kas atvieglo tehnoloģiju lietošanu patērētājiem un kompānijām. Plašāka informācija par HP (NYSE: HPQ) ir pieejama http://www.hp.com/.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV