Ceturtdiena, 16.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Edijs, Edvīns;

Samsung papildina WB sēriju ar augsta līmeņa 15x optiskās tālummaiņas kompaktkamerām

ZParks/Samsung, 25.01.2010. 13:08 | komentāri (4)

Samsung Digitālās attēlveidošanas kompānija ir papildinājusi WB sērijas augstas tālummaiņas notēmē un bildē tipa fotokameru klāstu ar diviem jauniem modeļiem. Ar 12 megapikseļu izšķirtspēju apgādātās WB650 un WB600 fotokameras ir aprīkotas ar to pašu Schneider 24 mm platleņķa objektīvu, kas bija pieejams to priekštečos WB550 un WB500, taču nu jau 10x palielinājuma vietā jaunie modeļi var lepoties ar iespaidīgu 15x optisko tālummaiņu. Papildus tam WB650 ir aprīkots ar izcili skaidru un asu 3 collu AMOLED ekrānu un iebūvētu GPS pozicionēšanas moduli automātiskai attēlu ģeomarķēšanai, lai arī kur jūs atrastos.
Samsung papildina WB sēriju ar augsta līmeņa 15x optiskās tālummaiņas kompaktkamerām

“Šīs kameras atspoguļo to, ko patērētāji var sagaidīt no Samsung,” sacīja Samsung Digitālās attēlveidošanas kompānijas vadītājs S.J. Parks. “Līdz ar to spēcīgo optiku un iespaidīgo funkciju kombināciju, kas ideālu attēlu uzņemšanu padara ārkārtīgi vienkāršu, Samsung jaunās WB sērijas fotokameras krietni pārspēj gaidīto un kārtējo reizi pavirza uz augšu iespēju latiņu notēmē un bildē tipa kompaktajiem fotoaparātiem ar lielu tālummaiņu.”

12 megapikseļu CCD sensors un 24 mm platleņķa objektīvs ar 15x optisko tālummaiņu

Pateicoties 24 mm ultra platleņķa objektīvam ar izcilu 15x optisko tālummaiņu, Samsung WB650 un WB600 nodrošina pasaulē labāko optikas sniegumu lielas tālummaiņas kompaktkameru kategorijā. Turklāt WB sērijas piedāvātais 15x optiskās tālummaiņas objektīvs ir pasaulē pirmais, kas iestrādāts kompaktkamerā ar korpusu, kura biezums nepārsniedz 30 mm. Līdz ar šādām platleņķa un tālummaiņas iespējām, lietotājiem būs iespēja iegūt plašāku kadrējumu no tuvākas distances, ļaujot uzņemt skaistas ainavas, visu kāzu ballīti vai arī debesskrāpjus no liela attāluma. Kameru augstas veiktspējas Schneider KREUZNACH objektīvi ir aprīkoti arī ar divkāršo attēla stabilizāciju (Dual Image Stabilization (IS)), kas ļauj lietotājiem uzņemt kristāldzidrus attēlus, pateicoties optiskajam un digitālajam attēla stabilizatoram. Optiskā attēla stabilizācija kompensē roku trīcēšanu, kustinot objektīva lēcu pretējā virzienā. Kad ar optisko stabilizāciju vien ir par maz, talkā nāk digitālā attēla stabilizācija, kas elektroniski palīdz novērst attēla izsmērēšanos.

Moderns ekrāns

WB650 kamera ir aprīkota ar 3 collu AMOLED ekrānu, kas salīdzinājumā ar klasiskajiem LCD ekrāniem piedāvā būtiskas priekšrocības. Iespaidīgais ekrāns lietotājiem sniedz daudz spilgtāku un asāku attēlu, kas turklāt var būt labi saskatāms pat spilgtā saules gaismā. AMOLED ekrāns ļauj panākt arī ilgāku kameras baterijas darbības laiku, augstāku kontrasta attiecību, daudz košākas krāsas un iespēju aplūkot attēlus no jebkura skata leņķa, tai pat laika nezaudējot pilnvērtīgu krāsu gammu. Savukārt WB600 modelis ir aprīkots ar lielu 3 collu TFT LCD ekrānu.

GPS tehnoloģija un ģeomarķēšanas iespēja

WB650 fotokamera ir apgādāta ar iebūvētu GPS pozicionēšanas moduli, kas spēj noteikt un saglabāt tās vietas koordinātes, kur uzņemta konkrētā fotogrāfija. Kamera savā AMOLED ekrānā attēlo pilsētas nosaukumu, reģionu un valsti. Pateicoties kamerā iekļautajam kartes skata režīmam, lietotāji var aplūkot savu fotogrāfiju uzņemšanas vietu uz kartes bez jebkādas vajadzības augšupielādēt tās internetā.

HD video ieraksts

WB650 un WB600 kameras lietotājam dāvā arī augstas izšķirtspējas video ieraksta iespēju 720p formātā ar 30 kadriem sekundē. Samsung šajās kamerās ir iekļāvis arī H.264 kompresijas tehnoloģiju un piedāvā patērētājiem HDMI savienojuma iespēju, ar kura palīdzību kameru var tiešā veidā pieslēgt pie HD televizora bez dokstacijas palīdzības. Papildus, lai vēl vairāk atvieglotu lietotāja iespējas uzņemt labākas kvalitātes video, šīs kameras piedāvā Samsung moderno scēnu atpazīšanas tehnoloģiju – Smart Auto (foto un video režīmiem). Agrākajos WB550 un WB500 kameru modeļos sastopamais Smart Auto režīms nu ir ticis uzlabots, un tagad to var izmantot gan foto, gan video režīmos. Līdzīgā veidā, kā šī tehnoloģija izanalizē kompozīcijas elementus fotogrāfijas uzņemšanas laikā, tāpat tā darbosies arī video režīmā, automātiski izvēloties vienu no četriem iepriekš ieprogrammētu iestatījumu veidiem, kas parūpēsies par teicama attēla uzņemšanu ar atbilstošāko ekspozīciju un krāsu balansu.

http://zparks.lv

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV