Ceturtdiena, 16.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Edijs, Edvīns;

Samsung paplašina populāro PL sērijas digitālo fotokameru klāstu

ZParks/Samsung, 29.01.2010. 09:58 | komentāri (5)

Samsung Digitālās attēlveidošanas kompānija, paplašinājusi savu populāro PL sērijas digitālo fotokameru klāstu ar PL80 modeļa ieviešanu. Šī 12,2 megapikseļu notēmē un bildē tipa plānā, kompaktā korpusā ietērptā kamera ar daudzpusīgo 28 mm platleņķa objektīvu, 5x optisko tālummaiņu, divkāršo attēla stabilizāciju un pilnu komplektu ar viedajām Samsung tehnoloģijām būs īpaši noderīga ikdienas fotografētājam.
Samsung paplašina populāro PL sērijas digitālo fotokameru klāstu

“Līdz ar jauno PL80 modeli Samsung paaugstina sava PL sērijas kameru klāsta prestižu,” sacīja Samsung Digitālās attēlveidošanas kompānijas vadītājs S.J. Parks. “Līdz ar Samsung PL sērijas kamerām patērētāji tagad var izmantot gan platāka leņķa objektīvu ar lielāku optisko tālummaiņu, gan arī Smart Auto tehnoloģiju, kas patērētājiem dāvā izcilu sniegumu un ļauj izpausties to radošajam garam, uzņemot burvīgas fotogrāfijas.”

Iespaidīga optika

Samsung PL80 lepojas ar lielisko Samsung 28 mm platleņķa objektīvu, kas patērētājiem dāvā 5x optisko tālummaiņu (28 mm - 140mm / 35 mm ekvivalents), ļaujot lietotājiem uzņemt plašāku ainavu no lielāka attāluma. Patērētāji gūs labumu arī no Samsung divkāršās attēla stabilizācijas (Dual Image Stabilization (IS)) tehnoloģijas, kas, izmantojot gan optisko, gan arī digitālo stabilizāciju, ļauj viņiem uzņemt kristāldzidras un asas fotogrāfijas. Optiskā attēla stabilizācija kompensē roku trīcēšanu, kustinot objektīva lēcu pretējā virzienā. Kad ar optisko stabilizāciju vien ir par maz, talkā nāk digitālā attēla stabilizācija, kas elektroniski palīdz novērst attēla izsmērēšanos.

Viedā automātiskā vadība un video ieraksts


Samsung PL80 fotokameras ir aprīkotas ar pilnvērtīgu automātisko režīmu klāstu, tai skaitā ar Samsung moderno scēnu atpazīšanas tehnoloģiju, kas pazīstama ar nosaukumu Smart Auto. Radīta, lai vienkāršotu veidu, kā patērētāji uzņem fotogrāfijas, Smart Auto izanalizē svarīgākos kompozīcijas elementus – krāsas, gaišumu, kustību un objektu – un tad automātiski veic iestatījumus, lai uzņemtu labāko iespējamo fotogrāfiju. PL80 fotokamera ir aprīkota arī ar tādu noderīgu automātiskās fokusēšanas funkciju kā objektu izsekošana. Samsung objektu izsekošanas funkcija ļauj lietotājam izvēlēties jebkuru kadrā redzamo objektu vai zonu un automātiski ieprogrammēt kameru noturēt fokusā konkrēto objektu pat tad, ja arī tas kadra ietvaros pārvietosies. Papildus tam PL80 kamera ir aprīkota arī ar Samsung Perfektā portreta sistēmu – virkni automātisko tehnoloģiju, kas novērš jebkādas nejaušības, uzņemot skaistus portretus. Šīs sistēmas galvenās sastāvdaļas ir Sejas noteikšana, Samsung Smaida un Mirkšķināšanas noteikšanas tehnoloģijas, Sarkano acu novēršanas tehnoloģija, kā arī Beauty Shot režīms.

Patērētāji arī var pārslēgties no 12,2 megapikseļu fotogrāfiju uzņemšanas uz video ierakstu ar 640 x 480 punktu izšķirtspēju un 30 kadriem sekundē, jo Samsung PL80 piedāvā arī standarta izšķirtspējas video uzņemšanu.

http://zparks.lv

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV