Ceturtdiena, 16.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Edijs, Edvīns;

Samsung demonstrē savu e-grāmatu lasītāju – Samsung E61

ZParks, 05.02.2010. 15:57 | komentāri (2)

Kompānija Samsung laiž klajā jau trešo e-grāmatu lasītāju, kurš šoreiz ieguvis modeļa nosaukumu gluži kā Nokia biznesa klases telefons – E61.
Samsung demonstrē savu e-grāmatu lasītāju – Samsung E61

Tas aizņems vidējo pozīciju starp modeļiem E6 un E101. Jaunums tika demonstrēts Nīderlandē, izstādē Integrated Systems Europe (ISE), kura notika no 2 līdz 4 februārim. Aparātam būs 6 collas liels, pēc e-papīra tehnoloģijas veidots ekrāns ar 600 x 800 punktu izšķirtspēju. Atšķirībā no Samsung E6 tas nebūs skārienjūtīgais un teksta ievadei varēs izmantot QWERTY klaviatūru. Aparāts atbalstīs ePub, PDF un TXT teksta formātus, kā arī tam būs 2 gigabaitus liela atmiņa, un iespēja izmantot microSD atmiņas kartes. Datu ielāde notiks ar Wi-Fi savienojuma starpniecību. Vēl arī interesanti tas, ka šim lasītājam būs noņemams akumulators. Veikalu plauktos Samsung E61 būtu jāparādās jau tuvākajā laikā, bet tā cena vēl nav zināma. 

http://zparks.lv

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV