Trešdiena, 01.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Ziedonis;

Logitech paziņo par komplektu Logitech Wireless Desktop MK710

Jānis Vanags, 10.02.2010. 09:52

Ērti pārskatiet e-pastu, atjauniniet savu statusu sociālajā vietnē Facebook™ vai vienkārši iepērcieties interneta veikalā - lai nodrošinātu ērtu un vienkāršu darbu ar klēpjdatoru, Logitech šodien iepazīstināja ar Logitech® Wireless Desktop MK710 — pirmo tastatūras un peles komplektu, kura baterijas gan tastatūrai, gan pelei nodrošina trīs gadu ilgu darbību. Tāpat komplektā ietilpst arī nelielais Logitech® apvienotais uztvērējs, tastatūrai ir ērtie taustiņi Logitech® Incurve keys™ un pelei — ļoti ātra ritināšanas iespēja.
Logitech paziņo par komplektu Logitech Wireless Desktop MK710

“Neviens nedomā par bateriju mainīšanu līdz brīdim, kad tas ir jādara, taču tas var gadīties visnepiemērojamākajā brīdī,” sacīja Logitech vecākais viceprezidents un Vadības ierīču nodaļas vadītājs Rorijs Dūlijs (Rory Dooley). “Ar šo nozarē pirmo komplektu, kas nodrošina trīs gadu ilgu bateriju darbības laiku, jūs varēsit aizmirst par to, ka Logitech Wireless Desktop MK710 izmanto baterijas.” 

Gatavs darbam un spēlēm jebkurā laikā un vietā

Trīs gadu bateriju darbības laiks un Logitech apvienotais uztvērējs nodrošina, ka komplekts Wireless Desktop MK710 ir gatavs darbam tieši tad, kad tas ir vajadzīgs.

Lai sasniegtu trīs gadu ilgu bateriju darbības laiku, Logitech® uzlabotā 2,4 GHz bezvadu tehnoloģija informāciju pārraida daudz ātrāk un efektīvāk nekā parastās 27 MHz bezvadu sistēmas. Turklāt, samazinot tastatūras un peles aktīvā režīma laiku, kad tās netiek izmantotas, komplekts Wireless Desktop MK710 taupa enerģiju un samazina aizkavēšanos, kad atsākat rakstīt vai lietot peli (Logitech tastatūru bateriju darbības laiks tiek aprēķināts, par pamatu izmantojot biroja vidi un divus miljonus taustiņspiedienu gadā; Logitech peļu bateriju darbības ilgums var mainīties atkarībā no lietotāja un izmantošanas apstākļiem).

Nelielais Logitech apvienotais uztvērējs, kas tika izziņots 2009. gada augustā, ir tik mazs, ka to var atstāt pievienotu klēpjdatoram pat tad, kad jūs pārvietojaties. Šo uztvērēju var savienot pārī ar sešām saderīgām Logitech tastatūrām un pelēm, tādējādi atbrīvojot svarīgās USB pieslēgvietas un ļaujot viegli mainīt un pievienot tās esošajiem iestatījumiem neatkarīgi no datora atrašanās vietas.

Ērtības jūsu pirkstgaliem

Zemā profila tastatūrai ir īpašie taustiņi Logitech Incurve keys™ un polsterēts delmu atbalsts. Izmantojot velvjveida konstrukciju, ieliektie taustiņi atbalsta pirkstgalus, kā arī palīdz pirkstiem atrast pareizos taustiņus. Turklāt mīkstās un noapaļotās malas pirkstiem ļauj viegli slīdēt no viena taustiņa pie nākamā. Polsterētais delmu paliktnis rakstīšanas laikā kalpo kā roku atbalsts. Savukārt LCD infopanelis ļauj ērti pārskatīt burtslēga, ritslēga, ciparslēga un baterijas enerģijas līmeņa stāvokli.

Ērtā lāzerpele nodrošina vienmērīgu sekošanu uz dažādām virsmām. Ļoti ātrās ritināšanas iespēja ļauj strauji pārskatīt garus dokumentus vai arī, ja priekšroku dodat precizitātei, tad varat viegli soli pa solim ritināt, lai pārvietotos sarakstos, slaidos un attēlu kolekcijās. Labajai rokai veidotā peles forma ļauj novietot roku dabiski ērtā pozīcijā, un trīs pielāgojamās īkšķa pogas ir viegli sasniedzamas. Tādējādi jūs varat ātri pārvietoties starp tīmekļvietnēm vai lietotnēm (lejupielādējot Logitech programmatūru).

Logitech uzlabotais 2,4 GHz bezvadu savienojums nodrošina vadiem līdzvērtīgu drošumu, kā arī bezvadu ērtības un brīvību. Ātra datu pārraide praktiski bez nekādām aizturēm un pārtraukumiem un 128 bitu AES datu šifrēšana ļauj neraizēties, jo jūs zināt, ka dati tiek droši pārraidīti no tastatūras uz uztvērēja un pēc tam uz datoru.

Cena un pieejamība

Komplekts Logitech Wireless Desktop MK710  būs nopērkams jau februārī, un tā ieteicamā mazumtirdzniecības cena būs 99,99 eiro.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV