Trešdiena, 01.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Ziedonis;

Samsung LaFleur kolekcija elegantām sievietēm

Oskars Kupše, 15.02.2010. 16:25

Samsung Electronics, vadošais mobilo telefonu ražotājs, paziņojis, ka pasaulslavenā igauņu modele Karmena Kasa būs redzama pirmo Samsung 2010. gada LaFleur kolekcijas produktu – LaFleur S7070 un LaFleur S5150 mobilo telefonu reklāmās. LaFleur kolekcijas telefoni ir īpaši izstrādāti, lai spētu piepildīt visas moderno sieviešu vēlmes pēc greznības un praktiskas elegances.
Samsung LaFleur kolekcija elegantām sievietēm

LaFleur reljefaino dizainu papildina tādas aizraujošas funkcijas kā Beauty un Lomo attēlu specefekti un Vēlmju saraksts (vairāk informācijas zemāk).

Samsung LaFleur S7070 – radīts dīvai ar izsmalcinātu gaumi

Samsung LaFleur ir radīts sievietei ar izsmalcinātu gaumi un apbrīnojamu personību, kas novērtēs Samsung LaFleur pērļbalto, reljefaino korpusa aizmugurējo vāciņu, kā arī ergonomiski izveidoto kristālisko dimanta formas taustiņu telefona priekšpusē.

Pateicoties LaFleur 3,2 megapikseļu kamerai, kas aprīkota ar Beauty un Lomo attēlu specefektiem, lietotāji var uzņemt lieliskas fotogrāfijas un nevainojamus portretus.

Ierīce ļauj ārkārtīgi viegli sekot līdzi saziņai ar draugiem un kolēģiem. Uznirstošie sociālo tīmekļu vietņu paziņojumi uzreiz pavēstīs lietotājam, ja kāds no draugiem būs veicis izmaiņas tādās tīmekļa vietnēs kā, piemēram, Facebook vai MySpace. Multi-ziņapmaiņas rīks apvieno visus lietotājprofilus vienā vienkārši izmantojamā aplikācijā, lai lietotājs vienmēr varētu atrasties tiešsaitē.

Vēl pie papildiespējām, kas radītas, ņemot vērā sievietes vajadzības, jāmin arī drošības funkcijas – SOS īsziņa un Viltus zvans, kas ļauj lietotājai nosūtīt tiešo ziņojumu vai piezvanīt uz iepriekš iestatītu publiskās drošības iestādi, vai arī saņemt viltus zvanu, kad tas nepieciešams. Savukārt Vēlmju saraksts palīdz vieglāk iepirkties.

Samsung LaFleur S5150 – radīts uzmanības centrā esošajai dīvai


Samsung LaFleur S5150 ir radīts sievietei, kas vienmēr, lai arī kur viņa būtu, atrodas uzmanības centrā. Samsung LaFleur S5150 dāvā mirdzošu, sudrabtoņa aizmugurējo korpusa vāciņu, kas izceļas ar reljefaini rūtainu noformējumu. Savukārt paslēptais LED ekrāns ar “Mirdzošajām LED” diodēm izgaismojas, lai paziņotu lietotājam par ienākošu īsziņu vai zvanu.

LaFleur S5150 piedāvā dažādas attēlu rediģēšanas iespējas, piemēram, Beauty un Lomo efektu, kā arī iebūvētas drošības funkcijas – SOS īsziņu un Viltus zvanu.

LaFleur S7070 un LaFleur S5150 prezentēšana iezīmē Samsung apņēmību piedāvāt stilīgus, moderni elegantus un funkcijām bagātus mobilos telefonus sievietēm.

Samsung 2010.gada LaFleur kolekcija tika laista klajā 2010.gada janvārī Lielbritānijā, Francijā, Vācijā un citās Eiropas valstīs, pēc kurām sekoja arī Dienvidaustrumu Āzija un Ķīna.

Latvijā LaFleur kolekcijas telefonu tirdzniecība uzsākta februārī, un to pilnās cenas ir Ls 130 par LaFleur S7070 un Ls 125 par LaFleur S5150.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV