Pirmdiena, 29.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Raimonds, Laine, Vilnis;

Samsung piedāvā izcilas un jaunas iespējas - jaunais viedtelefons Wave

Oskars Kupše, 18.02.2010. 10:02

Samsung Electronics, paziņojis par Samsung Wave (S8500) viedtelefona laišanu klajā. Šis ir pirmais mobilais sakaru rīks, kas ir aprīkots ar jauno, atvērto mobilo platformu Samsung Bada, kas kalpo kā pierādījums kompānijas apņēmībai piedāvāt viedtelefonu ikvienam dzīvesstilam. Samsung Wave ir aprīkots ar Super AMOLED 3,3 collu ekrānu, kas liek attēlam izskatīties gluži kā dzīvam, ar Social Hub funkciju, kas jūs pietuvina kontaktiem un savienojumiem, kā arī ar TouchWiz 3.0 tehnoloģiju intuitīvai un plaši pielāgojamai lietotāja saskarnei. Wave jaudīgais procesors nodrošina ātru aplikāciju darbību un vairākuzdevumu režīma iespējas, padarot šo ierīci par vienmēr pieejamu mobilās multivides sabiedroto. Samsung Wave ir radīts, lai piedāvātu lietotājiem nepārspējamu veiktspēju, pielāgojamību un izvēles iespējas, kā organizēt komunikāciju savā ikdienā. Jaunais skārienvadības mobilais telefons būs pieejams visā pasaulē 2010.gada aprīlī.
Samsung piedāvā izcilas un jaunas iespējas - jaunais viedtelefons Wave

“Samsung Wave demonstrē mūsu patieso apņemšanos dāvāt ikvienam plašas, savienojumiem bagātas un novatoriskas viedtelefona pielietojuma iespējas,” sacīja Samsung Electronics Mobilās komunikācijas biznesa vadītājs un prezidents JK Šins. “Samsung Wave mūsu platformas vīziju ievieš realitātē. Pirmo reizi izstrādātājiem ir brīvas iespējas radīt aplikācijas, kas būs izmantojamas uz vairākām platformām un plašā iekārtu klāstā. Mūsu izstrādātāji Wave telefonā saskata neizsmeļamu iespēju okeānu, ko dāvā Bada mobilā platforma apvienojumā ar ierīces tehnoloģijām,” viņš piebilda.

Super AMOLED – redzēt nozīmē ticēt

Līdz ar Samsung Wave – redzēt tiešām nozīmē ticēt, jo telefonā ir sastopamas pasaulē pirmais Super AMOLED ekrāns, kas dāvā viedtelefonos vēl nepieredzētu attēla kvalitāti. To nodrošina spilgtais, skaidrais un ar mazāku atstarošanos apgādātais AMOLED OnCell ekrāns, kam piemīt augsta WVGA (800 x 480 punkti) izšķirtspēja un mDNIe (mobile Digital Natural Image engine) tehnoloģija. DNIe ir sevi apliecinājusi ekrānu tehnoloģija, kas ir sastopama arī Samsung LCD televizoru un LED televizoru produktu sērijās. Līdz ar neierobežoto skata leņķi un super ātro reakcijas laiku, Samsung Wave ekrāns nodrošina pirmšķirīgu attēla kvalitāti gan video, gan fotogrāfiju aplūkošanai.

Social Hub – mans draugu loks manās rokās

Social Hub funkcija jau no pašiem pamatiem tikusi radīta, lai nevainojami apvienotu visu lielāko e-pasta portālu, ziņapmaiņas un sociālo tīklu pakalpojumus vienā Samsung Wave ierīcē. TouchWiz 3.0 lietotāja saskarne nodrošina lietotājus ar vienkāršu ziņapmaiņu, kontaktu apstrādi un kalendāra ierakstu aplūkošanu. Social Hub ar push tehnoloģiju spēj reālajā laikā piegādāt e-pasta ziņojumus, kalendāra ierakstus un sociālo tīmekļa vietņu atjauninājumus.

TouchWiz 3.0 UI – jauns un uzlabots

Samsung Wave nodrošina lieliskas izvēles iespējas visiem lietotājiem, pateicoties pilnībā pielāgojamām izvēlnēm un darbvirsmai. Tiem, kam ir aktuāla pastāvīga piekļuve savām sociālo tīmekļu vietnēm, ierīce ļauj mainīt darbvirsmas izkārtojumu, lai nodrošinātu tūlītēju piekļuvi Twitter, Facebook un virknei citu sociālo tīklu. Lietotāji, kas mīl mūziku, ierīces gaidīšanas režīma darbvirsmu var pārvērst intuitīvā mediju atskaņotājā; savukārt tie, kam patīk uzņemt daudz fotogrāfiju un atrādīt tās citiem, darbvirsmā var izvietot savus iecienītākos attēlus. Lietotājiem noteikti noderēs arī Quick Panel funkcija, kas ļauj apkopot un sakārtot aplikācijas vienā ekrānā. Līdz ar acīm tīkamo, izcilo ekrānu Samsung jaunākā TouchWiz 3.0 lietotāj saskarne dāvā taustāmu un intuitīvu lietošanas baudījumu, ietverot zināmas, bet uzlabotas funkcijas kā, piemēram, kustībvadība, Viedā atbloķēšana un pielāgojams sīkrīku ekrāns.

Ātrums, veiktspēja un skaistums

Samsung Wave var lepoties ar izcilu 1GHz procesoru, kas nodrošina lietotāju ar labāko mūsdienās pieejamo grafisko sniegumu. Tā ātrums skārienekrāna lietotāja saskarni padara neticami atsaucīgu un ātrais procesors nodrošina arī nepārspējamu 3D, resursu prasīgas grafikas un video attēlošanu. Samsung Wave ir apveltīts arī ar pievilcīgu dizainu, kas ietver monolītu, plūdenu korpusu bez izdalītām detaļām vai nevienmērīgām līnijām. Skaistais un spēcīgais, rūdītā stikla ekrāna pārklājums teicami papildina un uzlabo Super AMOLED ekrāna dzīvīgumu. Vēl jo vairāk, pateicoties prettraipu tehnoloģijai, taukainie pirkstu nospiedumi nu ir palikuši pagātnē.

Multivides funkcijas un savienojamība

Vairāku kodējuma standartu atbalsts, ietverot DivX, Xvid, MP4 un WMV, kā arī virtuālā 5.1 visaptverošā skanējuma atbalsts pārvērš šo ierīci personīgajā izklaides sistēmā. HD video (720p) atkodēšanas un ierakstīšanas iespējas padara Samsung Wave par izcilu ierīci video uzņemšanai, koplietošanai un aplūkošanai.

Samsung Wave ir pirmais viedtelefons pasaulē, kas ir aprīkots ar Bluetooth 3.0 un WiFi 802.11n standartu atbalstu.

Samsung Apps: neierobežotas paplašināšanās iespējas

Samsung Bada platforma ļauj mobilajiem lietotājiem vienkārši un viegli lejupielādēt milzīgu daudzumu aplikāciju no Samsung Apps, kas ir integrēts aplikāciju veikals, kas pieejams gan no ierīces, gan no interneta. Piedāvājumā ir gan bagātīgs spēļu klāsts, gan navigācijai, sociālo tīmekļu iespējām, e-grāmatām, veselībai un dzīvesstilam veltītas aplikācijas, tādējādi Samsung Apps lietotājiem dāvā tūlītēju piekļuvi milzīgam mobilo iespēju klāstam. Samsung nodibināja savu mobilo aplikāciju ekosistēmu, 2008.gadā laižot klajā Samsung Mobile Innovator platformu un Samsung Application Seller vietni, pēc kuras sekoja Samsung Application Store veikals, kas kalpo kā vēl viens būtiskais elements no šī piedāvājuma. Šis pakalpojums jau ir pieejams Lielbritānijā, Francijā, Itālijā, Singapūrā, Vācijā, Brazīlijā un Ķīnā, un 2010.gada laikā tas tiks ieviests vēl vairāk nekā 50 valstīs visā pasaulē.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV