Pirmdiena, 29.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Raimonds, Laine, Vilnis;

Logitech paziņo par skaļruni, kas īpaši izstrādāts klēpjdatoriem

Jānis Vanags, 02.03.2010. 16:26

Klēpjdatori ir līdznēsājami un pietiekami jaudīgi, lai tos izmantotu ikdienā, piemēram, klausītos mūziku, skatītos filmas un veiktu videozvanus. Bet tā kā datori kļūst arvien mazāki, bieži vien cieš skaņas kvalitāte. Lai uzlabotu mūzikas ierakstu un filmu skaņas kvalitāti, Logitech paziņo par Logitech® Laptop Speaker Z205  — ļoti vieglu piespraužamu skaļruni, kas ļauj skaļi klausīties mūziku ikvienā vietā, kurp dodaties kopā ar klēpjdatoru.
Logitech paziņo par skaļruni, kas īpaši izstrādāts klēpjdatoriem

“Lai gan cilvēkiem patīk klēpjdatoru līdznēsājamība, viņiem bieži vien pietrūkst labas mūzikas klausīšanās iespējas, kādas nodrošina ārējie skaļruņi," sacīja Logitech viceprezidents un Audio nodaļas vadītājs Marks Šneiders (Mark Schneider). “Izstrādājot Logitech Laptop Speaker Z205, mēs vēlējāmies nodrošināt cilvēkiem labāku skaņu, kad viņi skatās video vai klausās mūziku.  Klēpjdatora skaļruņi Z205 ir pietiekami plāni, lai tos varētu ielikt somā. Tomēr tie nodrošina pietiekami jaudīgu skaņu.”

Vienalga, vai jūs lietojat Mac® vai Windows® klēpjdatoru vai tīmekļdatoru, skaļruņus Logitech Laptop Speaker Z205 var droši novietot lielākās daļas klēpjdatoru virspusē. Klēpjdatora skaļrunis Z205 ir arī mazs — aptuveni 1,35 collas biezs un 2,5 collas garš. Tas nozīmē, ka to vienmēr var ņemt līdzi. Un komplektā iekļautā somiņa skaļruni pasargā, kad tas atrodas portfelī vai mugursomā.

Tagad, skatoties iecienītāko raidījumu, klausoties Last.fm™ vai pļāpājot videosarunā, jūs varat baudīt jaudīgu un pilnu stereoskaņu, pateicoties divām augstas veiktspējas membrānām, iebūvētam pastiprinātājam un akustiskam korpusam. Jūs varat ērti noregulēt skaņu un ieslēgt vai izslēgt skaļruni, izmantojot virspusē izvietotās pogas. Komplektā iekļautais USB kabelis ir vienīgais, kas nepieciešams elektroapgādei un skaņai — skaļrunim nav vajadzīga ārējā elektroapgāde. Vienkārši pievienojiet skaļruni Z205 datoram un baudiet izklaides iespējas.

Cena un pieejamība

Skaļrunis Logitech Laptop Speaker Z205 būs nopērkams jau marta sākumā par ieteicamo mazumtirdzniecības cenu — 49,99 eiro.


Par Logitech

Logitech ir vadošais uzņēmums personālo ārējo ierīču izstrādē, ieviešot jauninājumus datoru vadībā, interneta sakaros, digitālajā mūzikā, mājas izklaides vadībā, spēlēm paredzētajās un bezvadu ierīcēs. Uzņēmums Logitech International ir dibināts 1981. gadā kā atklāta Šveices akciju sabiedrība, kuras akcijas kotējas SIX Šveices biržā (LOGN) un Nasdaq Global Select Market (LOGI).

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV