Pirmdiena, 06.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Didzis, Gaidis;

Fujifilm piedāvā fotokameru dzīvniekmīļiem – Fujifilm FinePix Z700

ZParks, 15.03.2010. 13:08

Nofotografēt suni vai kaķi, vai arī kādu lidojošo mājas mīluli nav nemaz tik elementāri. Protams, var palīdzēt laba un ļoti laba spoguļkamera ar gaišu stiklu, bet sanāks, ka kamera maksās vairāk kā visi mājas mīluļi kopā ņemti. Bet bildēt savus draugus tomēr vēlas katrs lepns īpašnieks. Tad nu kompānija Fujifilm nolēmusi palīdzēt, un savā jaunākajā kamerā Z700 ir iestrādājusi režīmu pet detection, kas atpazīs, kad kadrā ir dzīvnieks.
Fujifilm piedāvā fotokameru dzīvniekmīļiem – Fujifilm FinePix Z700

Šī funkcija darbojas apmēram tāpat kā sejas atpazīšana parastajās kompaktkamerās. Kamera pati saprot, kur kadrā ir dzīvnieka purniņš, fokusējas uz viņu, un kad dzīvnieks ir eleganti pagriezies pret objektīvu, nobildē viņu. Visā citā kamera Fujifilm FinePix Z700 ir parasta Point And Shoot standarta kamera ar 12 megapikseļu attēla sensoru, un 3,5 collas lielu displeju, kā arī 5x kārtīgu optisko palielinājumu. Kameras korpusa biezums ir 16,9mm. Kamerai veikalu plauktos būtu jāparādās jau šomēnes un rekomendējamā cena ir apmēram 140 Ls.

http://zparks.lv

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV