Otrdiena, 07.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Henrijs, Jete, Henriete;

Samsung piedāvā 750. sērijas 3D LCD televizorus

Laura Lasmane, 16.04.2010. 16:15

Samsung 750.sērijas 200Hz LCD televizori ir aprīkoti ar 3D tehnoloģiju atbalstu un citām patentētām tehnoloģijām. Iebūvētais 3D procesors ticis izstrādāts tā, lai tas būtu savietojams ar populārākajiem 3D formātiem, kuru skaitā ietilpst arī nesen apstiprinātais Blu-ray 3D standarts. Papildus tam Samsung 3D sistēma nodrošina izcili skaidrus attēlus ar pilnu krāsu spektru reālistiskam skatīšanās baudījumam. Samsung attēla uzlabošanas dzinējs 3D HyperReal™ nodrošina Samsung 750.sērijas LCD televizoriem izcili dabīgu krāsu gammu un kontrastu.

750.sērijas LCD televizori ir aprīkoti ar DLNA tehnoloģiju, kas nodrošina bezvadu savienojamību un multivides satura koplietošanas iespējas starp dažādām ierīcēm, ļaujot patērētājiem bezvadu režīmā pārsūtīt fotogrāfijas, filmas un mūziku no datora, mobilā telefona un digitālās kameras uz savu televizoru, lai to visu aplūkotu uz lielā ekrāna kopā ar draugiem un ģimeni. Līdz ar iebūvētu Ethernet pieslēgvietu un bezvadu savienojuma atbalstu jaunie Samsung LED televizori spēj piedāvāt neierobežotas papildu satura iespējas. Uzlabotā Internet@TV funkcija tagad ietver arī Samsung Apps rīku, kas nodrošina patērētājiem pieeju plašai un vienkārši pārlūkojamai satura un aplikāciju kolekcijai no vadošajiem pakalpojumu sniedzējiem. Aplikācijas ir iespējams lejupielādēt un aplūkot, vienlaicīgi arī skatoties TV pārraides.

 

Produkta tehniskās specifikācijas

3D atbalsts

Full HD / 200Hz / Ultra clear tehnoloģija

Crystal TV dizains / Četrkāju balsts

3D HyperReal Engine

4HDMI / 2 USB/ Ethernet pieslēgvieta

ConnectShare™ Movie

AllShare (Wireless DLNA)

Internet@TV

Gatavs savienojumam ar video rakstītāju (viens uztvērējs)

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV