Ceturtdiena, 09.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Klāvs, Einārs, Ervīns;

Kompānija Gresso piedāvā jaunus ekskluzīvos telefonus

ZParks, 10.05.2010. 17:42

Šveices kompānija Gresso strādā dārgo un ļoti dārgo mobilo telefonu lauciņā, un ļoti iespējams, ka tas ir pat izdevīgi, jo, kā zināms, tad luksusa preču tirgus nemēdz pārāk samazināties, un tie, kuri pirkuši, pirks tādas mantas vienmēr.
Kompānija Gresso piedāvā jaunus ekskluzīvos telefonus

Papildinājumā savai Grand Monaco telefonu modeļu kolekcijai Gresso piedāvā aparātus no līnijas Sport. Šajos aparātos tiek izmantota apdarei karbona āda, kas ir ļoti neparasts materiāls. Tā ir speciāli izģērēta āda, kura pastiprināta ar oglekļa šķiedru. Aparātu korpuss klāts ar īpašu hi-tech keramikas sastāvu, bet klaviatūra no tērauda ar titāna pārklājumu. Savukārt pogas izgatavotas no ķirurģiskā tērauda, un uzraksti iegravēti ar lāzera staru. Tehniski jaunie Grand Monaco Sport modeļi nav nekas izcils, strādā GSM/GPRS/EDGE (900/1800/1900 Mhz) standartos, ir Bluetooth 2.0, microSD kartes atbalsts, TFT ekrāns ar 240х320 izšķirtspēju, FM radio un 2 Mpix kamera.Telefoni nopērkami divās krāsu variācijās, bet ja vēlieties ko īpaši speciālu, tad firmas mājas lapā variet izveidot līdz pat 40 dizaina variantiem. Nu un saprotams, ka tāds jaunums arī maksā atbilstoši - 1200 latus. 

http://zparks.lv

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV