Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

LG Electronics piedāvā jauno plazmas televizoru LG PK950

Zane Udrase, 03.06.2010. 11:01 | komentāri (1)

Pasaules tehnoloģiju novators LG Electronics (LG) jau jūnijā visiem interesentiem Baltijas valstīs piedāvās iegādāties jauno LG PK950 plazmas televizoru, kurā tehnoloģiju inovācijas apvienotas ar elegantu dizainu.
LG Electronics piedāvā jauno plazmas televizoru LG PK950

LG PK950 saņēmis THX displeja sertifikāciju un pieejams 50 un 60 collu ekrānu izmēra variācijās. Tāpat LG PK950 ir 600 Hz Sub-Field Driving, aizsargājoša Skin Glass sistēma, kā arī Dual XD Engine un TruBlack filtrs, kas nodrošina izcilas kvalitātes attēlu pat gaišā telpā.

Aizsargājošā Skin Glass sistēma ievērojami samazina attēla dubultošanos un ekrāna atspīdumu. Tāpat LG Dual XD Engine veicina standarta satura pārveidošanu augstākā līmenī, sasniedzot augstas izšķirtspējas kvalitāti un precīzu krāsu atveidojumu. Iebūvētais TruBlack filtrs mazina apkārtējās gaismas atspīdumu ekrānā un nodrošina dziļāku melnās krāsas līmeni, kā arī uzlabo kopējo attēla kontrastu.

"Plazmas televizoru tehnoloģija joprojām tiek uzlūkota kā attēla kvalitātes zelta standarts, ko augstu novērtē mājas izklaides cienītāji," uzsver LG Electronics Latvia komercdirektors Sergejs Samoiļenko. "LG 2010.gada plazmas televizoru sērijā jaunākie tehnoloģiju sasniegumi, piemēram, TruBlack filtrs un izcila krāsu kvalitāte apvienota ar jaunām dizaina konstrukcijām — slaidākām, šaurākām un vieglākām līnijām."

Saturs un savienojamība

LG PK950 plazmas televizoru sērijas lepnums ir savienojamības pakete, kurā ietvertas daudzpusīgas izklaides iespējas, tostarp NetCast Entertainment Access™.

Skype™ ļauj veikt video un balss zvanus internetā;
Netflix™ nodrošina video failu straumēšanu, neizmantojot datoru;
VUDU™ piedāvā veikt tiešu iegādi vai nomu no plašas filmu un TV raidījumu bibliotēkas, kas ietver katalogu ar vairāk nekā 2000 filmas augstas izšķirtspējas kvalitātē, turklāt - bez mēneša maksas vai papildu aprīkojuma;
YouTube™ ļauj straumēt miljoniem tīmekļa video no interneta, neizmantojot datoru;
Napster™ abonenti savā NetCast televizorā var klausīties audio failus ar neierobežotām straumēšanas iespējām;
Yahoo! Widget Engine™ nodrošina piekļuvi TV Widgets lietojumprogrammām, kas ļauj mijiedarboties ar populāriem interneta pakalpojumiem un tiešsaistes multividēm, izmantojot skatītāja vajadzībām īpaši pielāgotas lietojumprogrammas, piemēram, jaunākās Yahoo! ziņas, laika prognozes un finanšu jaunumus, kā arī jaunus logrīkus, tostarp CNBC, CBS un Showtime.

Visas NetCast ierīces iespējams integrēt arī mājas bezvadu tīklā ar USB bezvadu platjoslas adapteri. Tāpat LG PK950 atbalsta multivides, tostarp fotoattēlu (JPEG), mūzikas (MP3) un video (DivX HD), atskaņošanu no televizoram pievienotas USB ierīces.

Būtiski atzīmēt, ka LG PK950 plazmas televizors atzīts par "Labāko foto TV displeju," saņemot 2010. gada TIPA (Technical Image Press Association) balvu.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV