Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

LG Electronics piedāvā kvalitāti par pieņemamu cenu - DVD atskaņotāju LG DVX552

Zane Udrase, 17.06.2010. 10:41

Viens no pasaules tehnoloģiju novatoriem LG Electronics (LG) jau šomēnes visiem interesentiem Latvijā piedāvā iegādāties DVD disku atskaņotāju LG DVX552, kurā tehnoloģiju iespējas un elegants dizains apvienots ar pieņemamu cenu.

LG DVX552 kompaktajā dizainā apvienotas vairākas noderīgas funkcijas. Lai gan šis atskaņotājs ir tikai 360 mm plāns, tam ir progresīvās skenēšanas funkcija, DivX atskaņošanas iespēja un USB Plus un USB tiešās ierakstīšanas funkcijas. Turklāt, izmantojot USB Plus, iespējams atskaņot USB ierīcē saglabātos JPEG, MP3 un DivX failus. Tas ir parocīgi — atliek vienkārši pieslēgt USB ierīci un izvēlēties - kurus fotoattēlu vai mūziku atskaņot. Savukārt USB tiešā ierakstīšana ir jaudīga funkcija, ko izmantojot audioierakstus no mūzikas kompaktdiskiem var "ievilkt" tieši USB ierīcē.

Ar tā eleganto dizainu LG DVX552 akcentē svarīgāko, lai nevainojami pieskaņotos jebkuram televizoram un gaumīgi papildinātu ikvienu interjeru.

LG DVX552:
kompakts dizains (tikai 360 mm plāns);
progresīvā skenēšana;
DivX atskaņošanas;
USB tiešā ierakstīšana;
USB Plus.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV