Svētdiena, 19.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Sibilla, Teika, Lita;

Google "vilnis" tā arī neatnāks

Kaspars Rumbenieks, 05.08.2010. 13:41 | komentāri (1)

Interneta gigants Goolge paziņojis diezgan skumju ziņu – neskatoties uz vairāku gadu izstrādes darbu un lieliem finansiāliem ieguldījumiem, Google Wave projekts tā arī nenonāks pie patērētājiem.
Google "vilnis" tā arī neatnāks

Par galvenajiem iemesliem Google oficiālajā blogā tiek minēta samērā zemā lietotāju aktivitāte (lietotāji, kuriem tika dota pieeja šim servisam), kā arī pārāk ilgais adopcijas laiks, kas ir nepieciešams, lai interneta lietotāji spētu pāriet no Google Gmail uz Goolge Wave. Jāatgādina, ka vēl salīdzinoši nesen Google izstrādātāju komanda ar neviltotu lepnumu prezentēja Google Wave projekta Beta versiju. Šajā servisā galvenais uzsvars tika likts uz to, ka tas būs pilnīgi jauna tipa e-pasta un komunikāciju serviss ar daudzām papildus integrētām iespējām, piemērām, interneta spēļu un Google Docs iebūvētu funkcionalitāti.

http://zparks.lv

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV