Ceturtdiena, 02.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds;

Google uz Ziemassvētkiem veic vairākus dāvinājumus

Kaspars Rumbenieks, ZParks.lv, 22.12.2011. 10:28

Google atkārtoti pierādījis, ka prot ne tikai ļoti labi pelnīt naudu, bet arī neskopojas ar daļu no nopelnītā dalīties zaļās enerģijas, labdarības kā arī dažādu inovāciju attīstībai un atbalstam. Nu pat kā interneta gigants paziņojis, ka uz Ziemassvētku laiku tā investēs 94 miljonus ASV dolāru saules bateriju parka izveidei Sakramento pilsētas teritorijā.
Google uz Ziemassvētkiem veic vairākus dāvinājumus

Jāpiezīmē, ka šis ir tikai pirmais solis Google zaļās enerģijas atbalstam, jo pavisam tas paredzējis šādos projektos investēt aptuveni 1 miljardu ASV dolāru. Vēl viens patīkams jaunums ir Google atbalsts ziņu kanāla CNN aizsāktajam projektam – cīņai pret cilvēku verdzību, nelikumīgu nodarbināšanu un nelikumīgu transportēšanu, kura atbalstam Google dāvinājis 11,5 miljonus ASV dolāru, kā arī uzsācis darbu pie vairākiem sociāla rakstura interneta projektiem, kas paredzēti šī projekta atbalstam.

http://zparks.lv

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV