Sestdiena, 27.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne;

Logitech izziņo elegantu tastatūras un peles komplektu

Jānis Vanags, 12.08.2010. 13:05

Šodien Logitech (SIX: LOGN) (NASDAQ: LOGI) paziņoja par Logitech® bezvadu komplektu MK520 ar pilna izmēra peli un tastatūru, kas sniedz jums ērtības un kontroli. Tastatūra ir pietiekami liela, lai ar to būtu ērti rakstīt, savukārt ieliektie, zema profila taustiņi ir piemēroti jūsu pirkstiem. Lāzerpele labi iederēsies gan labajā, gan kreisajā rokā pateicoties tās profila konstrukcijai ar mīkstām gumijas sānu satvēriena vietām.
Logitech izziņo elegantu tastatūras un peles komplektu

"Kad izmantojat klēpjdatoru, ar Logitech bezvadu komplektu visu iespējams izdarīt daudz ērtāk," sacīja Alo Johandi, Logitech tirdzniecības vadītājs Baltijā. "MK520 tastatūras un peles komplekts konstruēts, lai ar to strādājot labi varētu justies arī pēc vairāku stundu darba."

Ieliektā konstrukcija un maigi noapaļotie stūri un klusie, zema profila Logitech Incurve keys™ taustiņi novieto jūsu pirkstus pareizi un atvieglo pirkstu slīdēšanu no taustiņa uz taustiņu. Tastatūras baterija darbojas trīs gadus. Tastatūrai ir viena pieskāriena mediju vadība, tādejādi jūs varat apklusināt skaņu datorā vai pāriet uz nākamo dziesmu uzreiz, neizmantojot peli.
Pilna izmēra pele būs ērta abām rokām, pat pēc garām lietošanas stundām, pateicoties tās ērtajai profila konstrukcijai ar mīkstām gumijas sānu satvēriena vietām. Datorpeles baterijas darbosies gadu un augstas veiktspējas lāzers nodrošinās, ka lāzerizsekošana darbosies gandrīz uz jebkuras virsmas, izņemot stiklu vai spoguli.

Nelielais Logitech Unifying uztvērējs ir pietiekami mazs, lai to varētu atstāt klēpjdatorā, kad pārvietojies, un bez vadiem savieno peli un tastatūru ar datoru, tādejādi abi ir gatavi lietošanai, kad tas nepieciešams. Turklāt jūs varat vienkārši pievienot citu saderīgu peli vai tastatūru bez neērtībām, ko rada vairāki USB uztvērēji.

Unifying uztvērējam ir Logitech uzlabotais 2.4 GHz bezvadu savienojums, kas uztur savienojumu praktiski bez kavēšanās vai atteices līdz pat 10 metriem. Tam ir 128 bitu AES tastatūras šifrēšana, kas ir viens no augstākajiem pieejamajiem drošības līmeņiem, tādejādi lietotāja informācija ir pasargāta.

Cena un pieejamība

Paredzams, ka Logitech Media Combo MK520 būs nopērkams jau augustā par €59.99.

Par Logitech

Logitech ir pasaulē vadošais to izstrādājumu ražotājs, kas ļauj cilvēkiem piekļūt cipariskajām iespējām. Aptverot daudzas skaitļošanas, sakaru un izklaides platformas, Logitech apvienotā aparatūra un programmatūra ļauj veikt vai uzlabo ciparisko naviģēšanu, mūzikas un video izklaidi, spēļu spēlēšanu, sociālo sakaru veidošanu, audio un video saziņu, izmantojot internetu, video drošību un mājas izklaides vadību. Uzņēmums Logitech International ir dibināts 1981. gadā kā atklāta akciju sabiedrība, kuras akcijas kotējas SWX Šveices biržā (LOGN) un Nasdaq Global Select Market (LOGI).

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV