Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Olympus komplekti piešķir PEN E-P2 fotokamerai nepārspējamu šarmu

ZParks/Olympus PR, 31.08.2010. 11:17

PEN fotokameras jau kļuvušas par dizaina cienītāju apbrīnas objektu, taču Olympus padomā īpašs pārsteigums. PEN E-P2 stilīgajai melnajai versijai papildus šarmu piešķirs plakanais objektīvs M.ZUIKO DIGITAL 17mm 1:2.8, šoreiz eleganti melnā krāsā. Kopā ar diviem citiem augstākās kvalitātes aksesuāriem šis īpaši mazais plakanais objektīvs pieejams ekskluzīvi tikai divos PEN E-P2 komplektos.
Olympus komplekti piešķir PEN E-P2 fotokamerai nepārspējamu šarmu

E-P2 Īpašais Melnais EVF komplekts piedāvā noņemamo elektronisko skatu meklētāju V-F2 skaidram skatam, savukārt E-P2 Īpašais Melnais Zibspuldzes komplekts lepojas ar kompakto FL-14 zibspuldzi, kas ne vien sniedz neierobežotas radošās iespējas, bet arī piešķir fotokamerai neatkārtojamu retro izskatu. Abi aksesuāri eleganti melnā krāsā pieejami tikai šajos komplektos. Dizaina gardēžus sajūsminās objektīva vāciņš ar slaveno F emblēmu, kas rotājusi vienu no visu laiku stilīgākajām fotokamerām 1963.gada Olympus Pen F. Abi ekskluzīvie komplekti būs pārdošanā no 2010.gada oktobra. Cenas: 749Ls un 699 Ls.

Retro revolūcija

Olympus PEN oriģinālais analogs (tā izlaišanas 1959.gadā) sava kompaktā izmēra dēļ radīja sensāciju un E-P2 tagad turpina slavenā priekšgājēja slavas gājienu. Tas apvieno virkni maināmu objektīvu un D-SLR fotokameras plašās iespējas ar kompaktu dizainu un kompaktkameras ērto lietošanu. Līdzās radošajiem Mākslas filtriem, lielam 3" (Live View) ekrānam, AF Izsekošanai un HD filmēšanas iespējām, E-P2 lepojas arī ar Ultraskaņas viļņu filtru putekļu mazināšanai un iebūvētu Attēla stabilizāciju. PEN fotokameru spīdīgais metāla korpuss un retro dizains ideāli papildina eleganti melnos aksesuārus.

Plakanais objektīvs

Abi jaunie komplekti piedāvā īpaši mazo M.ZUIKO DIGITAL 17mm 1:2.8 plakano objektīvu ekskluzīvi melnā krāsā. Tikai 22mm garais un 71 gramu smagais platleņķa objektīvs viegli var tikt pārnēsāts gan somā, gan kabatā un tas ir vienmēr būs gatavs spontānam momentuzņēmumam. Plakanā objektīva versija melnā krāsā lieliski piestāv E-P2 elegantajam korpusam.

Regulējams skatu meklētājs

Jaunie komplekti pilnībā izmanto E-P2 papildaprīkojuma pieslēgvietas dāvātās iespējas. E-P2 īpašais melnais EVF komplekts lepojas ar VF-2 elektronisko skatu meklētāju. Prasīgiem lietotājiem VF-2 nodrošina pirmšķirīgu apskates kvalitāti arī ļoti spilgtā saules gaismā. Atliekšanas (līdz pat 90°) mehānisms padara to neaizstājamu, filmējot un fotografējot no zema skatu leņķa. VF-2 nekavējoties parāda iestatījumos veiktās izmaiņas, kā arī ir ļoti gaišs un ar augstu kontrastu, ievērojami atvieglojot fokusēšanu.

Retro zibspuldze

E-P2 īpašais melnais zibspuldzes komplekts piedāvā maināmo FL-14 zibspuldzi ekskluzīvi melnā krāsā. Ar savu eleganto dizainu zibspuldze piešķir fotokamerai retro izskatu, kas atgādina klasisko Olympus Pen. Īpaši vieglās zibspuldzes vadību var īstenot tieši no fotokameras displeja un tā nodrošina "sarkano acu" efekta mazināšanu, lēno un otrā priekškara sinhronizāciju, trīs dažādu režīmu iespējas un virkni citu radošu iespēju nepietiekošas gaismas apstākļos. Atsevišķi zibspuldze nopērkama tikai sudraba krāsā.

Klasiskais vāciņš

Īsts PEN mīļotājs nevar iztikt bez šī stilīgā un vēsturiskā aksesuāra. Sudrabainā F emblēma rotāja oriģinālā Olympus Pen F korpusu un lieliski piestāv arī E-P2 melnajam metāla korpusam. Objektīva vāciņu iespējams iegādāties arī atsevišķi par 35 Ls.
E-P2 īpašā melnā EVF komplekta cena būs 749Ls, savukārt E-P2 īpašais melnais zibspuldzes komplekts maksās 699 Ls un būs pieejami no šā gada oktobra.
Vairāk par EP-2 funkcijām un tehniskajiem datiem lasiet www.olympus.lv

E-P2 īpašais melnais EVF komplekts:

E-P2 fotokamera melnā krāsā
M.ZUIKO DIGITAL 17mm 1:2.8 plakanais objektīvs melnā krāsā
VF-2 elektroniskais skatu meklētājs melnā krāsā
Vēsturiskais objektīva vāciņš ar F emblēmu

E-P2 īpašais melnais zibspuldzes komplekts:

E-P2 fotokamera melnā krāsā
M.ZUIKO DIGITAL 17mm 1:2.8 plakanais objektīvs melnā krāsā
Maināmā FL-14 zibspuldze melnā krāsā
Vēsturiskais objektīva vāciņš ar F emblēmu

http://zparks.lv

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV