Sestdiena, 27.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne;

LG Electronics laiž klajā Optimus viedtālruņu sēriju ar jaunāko Android platformu

Anete Gribuste, 14.09.2010. 13:19

Viens no globāla mēroga līderiem un tehnoloģiju novatoriem LG Electronics (LG) šodien iepazīstinājis ar diviem Optimus sērijas viedtālruņiem – LG Optimus One (LG-P500) un LG Optimus Chic (LG-E720). Google Mobile pakalpojumu izmantošanai pielāgotie tālruņi ar Android 2.2 (Froyo) platformu nodrošinās vēl nebijušu viedtālruņa lietošanas pieredzi, vienlaikus esot arī laba alternatīva tiem, kuri vēlas iegādāties savu pirmo viedtālruni.
LG Electronics laiž klajā Optimus viedtālruņu sēriju ar jaunāko Android platformu

LG Optimus One (LG-P500) un LG Optimus Chic (LG-E720) ir vieni no pirmajiem viedtālruņiem, kuros izmantota Android 2.2, Froyo — Android platformas jaunākā versija, kas nodrošina trīsreiz ātrāku un vienmērīgāku interneta pārlūkošanu, tīmekļa lapas ielādi, kā arī vairāku uzdevumu veikšanu vienlaicīgi.

Šīs ierīces iespējams sinhronizēt ar Outlook kalendāru - lai uzlabotu produktivitāti, vienlaikus izmantojot arī portatīvos Wi-Fi tīkla pārklājumus atsevišķa 3G savienojuma koplietošanai. Ierīces ir optimāli pielāgotas populārajiem Google Mobile pakalpojumiem, tostarp Google Voice Search™, Google Voice Actions™, Google Goggles™, Google Shopper™ un Google Maps™ ar navigāciju, kā arī nodrošina piekļuvi Android Market ar vairāk nekā 80 000 aizraujošām Android lietojumprogrammām.

LG Optimus One (LG-P500) un LG Optimus Chic (LG-E720) izstrādāti ņemot vērā lietotāju vajadzības. Tiem, kuri viedtālruņus lieto pirmoreiz, īpaši nepieciešama informācijas piekļuve un ērti lietojumprogrammu pakalpojumi. Tāpēc šajos divos viedtālruņos uzmanības centrā ir tūlītējas informācijas meklēšanas iespējas un daudzveidīgas lietojumprogrammas, tostarp Google Mobile pakalpojums, kā arī kvalitatīvas lietojumprogrammu ieteikumu funkcijas.

"Ar LG Optimus One (LG-P500) un LG Optimus Chic (LG-E720) esam pavēruši vārtus uz viedtālruņu pasauli, nodrošinot visas viedtālruņu īpašās priekšrocības intuitīvās un pieejamās viedierīcēs," sacīja LG Mobile Communications Company izpilddirektors un prezidents Skots Āns (Skott Ahn). "LG uzskata, ka lietotājiem jānodrošina ātra un vienkārša piekļuve informācijai, lai kur viņi atrastos. Tāpēc esam lepni, ka to izdevies īstenot Optimus sērijas tālruņos."

LG Optimus One (LG-P500) - labākajai viedtālruņu lietošanas pieredzei

Veidojot LG Optimus One (LG-P500) "ar Google™", LG pētījumu un attīstības grupas speciālisti šo ierīci konstruēja un optimāli uzlaboja Froyo platformas un Google Mobile pakalpojumus. Tā rezultātā izveidots viedtālrunis, kurā mūsdienīgs dizains apvienots ar vienkāršām lietošanas iespējām, padarot to par lielisku izvēli tiem, kuri vēlas iegādāties savu pirmo viedtālruni.

LG Optimus One (LG-P500) apveltīts ar izklaidējošu un ērti lietojamu interfeisu, ietverot arī ekskluzīvo LG App Advisor (LG lietojumprogrammu konsultantu) - tas ik pēc divām nedēļām ieteiks 10 augsti novērtētās lietojumprogrammas. Savukārt LG UI (lietotāja interfeiss) un jaunie piederumi nodrošinās vienkāršus un intuitīvus veidus, lai pilnībā izbaudītu Froyo priekšrocības.

Vērts atzīmēt, ka tālrunim ir arī kamera ar seju atpazīšanas funkciju, 3.2 collas plats HVGA ekrāns un ilgnoturīgs 1500 mAh jaudas akumulators.

LG Optimus Chic (LG-E720) – labākā izvēle tiem, kuri novērtē stilu

LG Optimus Chic (LG-E720) elegantās līnijas, skārienjūtīgie taustiņi un divas korpusa krāsu variācijas padara šo viedtālruni par neatsveramu kompanjonu tiem, kuri novērtē mūsdienīga dizaina priekšrocības.

LG Optimus Chic (LG-E720) iekļauta unikāla tālruņa ekrāna funkcija, kas ļauj vadīt ierīci attālināti - no datora. Turklāt, pateicoties iespējai ar bezvadu savienojuma palīdzību sinhronizēt kontaktus, fotoattēlus un citu svarīgo informāciju ar datora un „mākoņa datu bāzi" LG Air Sync, iespējams saņemt jaunāko informāciju. Savukārt ar DLNA™ (Digitālā mājas tīkla apvienība) saderību multivides saturu iespējams koplietot ar citām DLNA sertificētām ierīcēm, piemēram, televizoriem, AV sistēmām un klēpjdatoriem.

Lai iepazīstinātu ar LG Optimus sērijas viedtālruņiem LG Optimus One (LG-P500) un LG Optimus Chic (LG-E720), LG organizēja pasaules mēroga tiešsaistes preses konferenci no Seulas. Šī pasākuma video var aplūkot:

LG Mobile Facebook lapā (http://www.facebook.com/LGMobileHQ) un

LG Mobile YouTube lapā (http://www.youtube.com/LGMobileHQ).

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV