Piektdiena, 03.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Uvis, Gints;

Sakrustojot Hasselblad un Ferrari, rodas H4D Ferrari Limited Edition

ZParks, 27.09.2010. 11:49

Izstādē Photokina 2010 Ķelnē kompānija Hasselblad demonstrēja savu jaunāko produktu - vidējā formāta kameras H4D modifikāciju Hasselblad H4D Ferrari Limited Edition.
Sakrustojot Hasselblad un Ferrari, rodas H4D Ferrari Limited Edition

Kamerai ir ugunīgi sarkana (rosso fuoco) korpusa krāsa un slavenā Ferrari emblēma. Komplektā ar kameru ir arī fiksētā fokusa attāluma 80mm objektīvs un speciāla kameras un objektīva glabāšanas kaste, kurai vāks ir no stikla, uz kura ir Ferrari Racing Shield emblēma, un kura labi noderēs gan kameras glabāšanai, gan arī, lai to lepni demonstrētu citiem cilvēkiem, kuriem tādas nav. Paredzēts, ka šī kamera tiks izlaista limitētā 499 eksemplāru sērijā. Cik tā maksās, varam tikai minēt, ja ir zināms, ka parastais Hasselblad H4D modelis maksā apmēram $20000. Taču ja salīdzinām ar dažu cita ražotāja kolekcijas modeli, tad cena varētu likties pat humāna. Un, kā jau paziņoja Hasselblad, kamera paredzēta Ferrari un Hasselblad faniem, kuri ciena inovācijas, kvalitāti un dizainu, ko simbolizē abas firmas.

http://zparks.lv

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV