Otrdiena, 14.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Elfa, Elvita, Aivita, Krišjānis;

Yamaha YSP–2200 – daudzkanālu skaņas projektors ar 16 skaļruņiem

ZParks, 14.12.2010. 13:08

Ir cilvēki, kuriem mājas kino ar daudzkanālu skaņu gribas, bet akustiskās sistēmas visā istabā negribas nu nekādi. Tās vai nu bojā viņu istabas dizainu, vai otra puse aizliegusi vēl kādu kasti vilkt mājās, vai kāds cits iemesls. Tieši šādiem un arī citiem cilvēkiem firma Yamaha jau ilgāku laiku piedāvā savus daudzkanālu skaņas projektorus.
Yamaha YSP–2200 – daudzkanālu skaņas projektors ar 16 skaļruņiem

Ideja vienkārša - viens liels, pagarš bloks, kurā izvietots lielāks skaļruņu skaits, kuri, pateicoties skaņas atstarojumam no sienām un viltīgam apstrādes algoritmam, veido telpisko daudzkanālu skaņu. Gan vieta ietupās, gan estētiskās jūtas necieš.

Klajā nācis jauns šīs sērijas produkts YSP–2200, kurš apbruņots ar 16 skaļruņiem, un labam basam komplektā ir arī sabvūfers. Kopējā skaņas jauda ir 132 W, kas veidojas no 2W x 16 skaļruņi + 100W sabvūfers. Kopā sanāk 7.1 daudzkanālu skaņas sistēma. Jaunums dekodē Dolby TrueHD, Dolby Digital Plus, Dolby Digital, Dolby Digital EX, Dolby Pro Logic, Dolby Pro Logic Ⅱ, Dolby Pro Logic Ⅱx, DTS-HD Master Audio, DTS-HD High Resolution, DTS, DTS-Neo 6, DTS-ES standarta kodējuma skaņu, sver 10,3 kg kopā ar sabvūferi un maksā apmēram Ls 500.

http://zparks.lv

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV