Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Ķīniešiem nedaudz aizbrauc jumts - radīts MP3 atskaņotājs Caoon DSLR

ZParks, 30.12.2010. 16:50

Brīžiem paskatoties, ko spēj saražot ķīniešu elektronikas firmas, lielas un mazas, rodas sajūta, ka vai nu viņi ir bērna prātā, vai arī viņiem tautas valodā izsakoties, vienkārši ir "aizbraucis jumts". Turklāt uz neatgriešanos. Tāda lūk manta, radīta neapšaubāmi aizbraukuša jumta momentā ir arī MP3 atskaņotājs ar iebūvētu skaļruni Caoon DSLR.
Ķīniešiem nedaudz aizbrauc jumts - radīts MP3 atskaņotājs Caoon DSLR

Jā, jūs nepārskatījāties un nepārlasījāties, jaunums saucas tieši tā un izskatās kā Canon ciparu spoguļkamera. Tikai šī manta ir paredzēta mūzikas atskaņošanai, un tai var pieslēgt arī mobilo telefonu vai atskaņotāju izmantojot 3,5 mm savienojumu, vai arī zibatmiņu izmantojot USB pieslēgvietu. Ir arī SD/MMC atmiņas karšu lasītājs. Kā šāda manta skan nav zināms, jo nav pat pieminēti kādi nebūt tehniskie dati, ir tikai zināms, ka barojas šis brīnums no četrām AA baterijām. Ja nu vēlaties kaut ko tik dullu iegūt savā īpašumā, tad to var izdarīt interneta veikalā gadget4all, un maksā tas $82.99.

http://zparks.lv

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV