Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Mikrosistēma Wi-Fi Bookshelf Music System tradicionāla izskata cienītājiem

ZParks, 24.01.2011. 17:20

Parasto radio vai arī stereo mikrosistēmu cilvēki iegādājas ne pārāk bieži. To vietu ieņem dažāda veida interneta radio un multimediju atskaņotāji. Taču ne vienmēr to dizains ir tāds, lai par to varētu arī papriecāties iekārtas saimnieks vai viņa viesi.
Mikrosistēma Wi-Fi Bookshelf Music System tradicionāla izskata cienītājiem

Kompānija Grace Digital, kura specializējas stereo sistēmu jomā, laidusi klajā iekārtu ar nosaukumu Grace Wi-Fi Stereo Micro System (GDI-IRMS300), kura ideāli iederēsies ikvienā interjerā. Jaunums sevī apvieno interneta radio, iespēju klausīties arī AM, FM radio, izmantot dažādus tīmekļa mūzikas servisus un atskaņot audio kolekciju no jūsu datora vai USB zibatmiņas. Šī iekārta atpazīst AIFF, AIFC, WAVE, CAF, NeXT, ADTS, MP3, AAC, Ogg Vorbis, FLAC, WMA audio failus, kā arī strādā ar Pandora, NPR, iheartradio, Live365 un PREMIMUM SIRIUS XM internet radio servisiem. Par mūzikas atskaņošanu atbildēs Grace Digital class D pastiprinātājs ar 16 vatu RMS jaudu. Šāds glīts un daudzpusīgs atskaņotājs maksā $250.

http://zparks.lv

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV