Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

HTC prezentē Flyer planšetdatoru ar HTC Sense saskarni

Raimonds Andžāns, 15.02.2011. 15:45

Pasaules mēroga viedtālruņu ražotājs HTC Corporation (HTC), šodien, Mobile World Congress izstādes ietvaros, kas notiek no 14. līdz 17. februārim Barselonā, prezentēja savu pirmo planšetdatoru HTC Flyer, kas apvieno HTC zīmola unikālo dizainu un inovatīvas HTC Sense lietotāja saskarnes iespējas. Izmantojot intuitīvu un inovatīvu pieeju planšetdatoriem, HTC Flyer apvieno dabiskā pieskāriena un pildspalvas funkcijas mijiedarbību. HTC prezentējis arī HTC Watch – jaunu saistīto video pakalpojumu, kas darbosies kopā ar OnLive tiešsaistes spēļu straumēšanas pakalpojumu, kā rezultātā HTC Flyer planšetdatorā būs pieejams pirmais uz mākoņdatu pārraidi balstīts mobilo spēļu pakalpojums.
HTC prezentē Flyer planšetdatoru ar HTC Sense saskarni

„Nenoliedzami, ka viedtālruņi ir pārvērtuši mūsu dzīves, taču vērojot to kā cilvēki ikdienā izmanto viedtālruņus, datorus un citas tehnoloģijas, mēs izmantojām iespēju radīt tādu planšetdatoru, kas ir atšķiras no līdzgājējiem," komentē HTC Corporation izpilddirektors Pīters Ču (Peter Chou). „Mēs attīstām savas nozares tehnoloģijas tādā veidā, lai nākotnē cilvēkiem nav jāizvēlas tikai viena ierīce – mēs piedāvājam vairākas bezvadu ierīces, kas apmierina dažādas cilvēku vajadzības."

HTC Flyer planšetdators ir iestrādāts izturīgā alumīnija metāla ietvarā, sver 415 gramus un ir viegli ievietojams jakas kabatā. HTC Flyer planšetdators ar 7 collu skārienjutīgo ekrānu un izšķirtspēju 1024×600, 1.5Gh procesoru, kā arī ātrgaitas HSPA+ bezvadu iespējām, būs atklājums tiem lietotājiem, kas vēlas jaudīgu un kompaktu ierīci. HTC Flyer darbosies ar Android 2.4 operētājsistēmu.

Papildus HTC Sense saskarnei, kas ir optimizēta darbam ar planšetdatoru, HTC Flyer piedāvā iespaidīgu 3D „home screen" ekrānu uz kura būs pieejamas nepieciešamākās programmu ikonas jeb vidžeti. HTC Flyer interneta pārlūkošana darbosies ar Flash 10 un HTML 5.

HTC Scribe tehnoloģija

HTC Flyer ekrānam tiks izmantota jaunā HTC Scribe tehnoloģija, kas izmantojot speciālu kapacitīvo irbuli, ļaus uz ekrāna zīmēt, rakstīt, veikt piezīmes, parakstīt dokumentus, kā arī veikt pierakstus interneta vietnēs vai uz fotogrāfijām, izmantojot speciālu kapacitīvo irbuli. Pateicoties Timemark tehnoloģijai, lietotājs var papildināt savus pierakstus ar balss komentāriem, kā arī veikt sanāksmes audio ierakstu un veikt piezīmes. Nepieciešamības gadījumā spiežot uz konkrētā piezīmju teksta vārda, Timemark funkcija automātiski atpazīst vārdus un sniedz iespēju atgriezties audio ieraksta posmā, kurā tika pateikts konkrētais vārds. Kā pirmie savā nozarē, HTC piedāvā HTC Flyer planšetdatorā iebūvētu sinhronizācijas iespēju ar Evernote, kas ir vadošais piezīmju aplikāciju un pakalpojumu sniedzējs.

HTC Flyer ir pirmais planšetdators, kurā ir arī integrēts OnLive tiešsaistes spēļu straumēšanas pakalpojums, kas lietotājiem ļauj spēlēt populārākās video spēles savos televizoros un datorus, neiegādājoties dārgu programmnodrošinājumu. Pēc pilnīgas integrēšanas HTC Flyer planšetē, lietotāji, izmantojot HTC Flyer platjoslu datu pārraidi, savos televizoros vai HTC Flyer planšetē varēs spēlēt tādas populāras spēlēs kā Assassin's Creed Brotherhood, NBA 2K11 un Lego Harry Potter.

Pieejamība

HTC Flyer planšetdators Eiropas reģionā būs pieejams sākot ar 2011. gada 2. ceturksni.

Uzziņai:

HTC Corporation (HTC) ir viens no straujāk augošajiem uzņēmumiem mobilo telefonu nozarē un Taivānas fondu biržā kotējas ar kodu 2498. HTC ražo inovatīvus viedtālruņus, kas ir piemērojami ikviena cilvēka dzīves stilam un vajadzībām. Lai uzzinātu vairāk par HTC, apmeklējiet uzņēmuma oficiālo interneta vietni www.htc.com

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV