Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Trešā mājas izklaides dimensija – ar LG HX995TZ 3D Blu-ray mājas kinozāli

Anete Gribuste, 24.02.2011. 10:25

LG Electronics (LG) martā interesentiem Latvijā piedāvās jaunāko sasniegumu mājas izklaides jomā — LG HX995TZ — augstākās kvalitātes 3D Blu—ray mājas kinozāli. Ar 3D Blu-ray Disc™ atskaņošanas iespēju LG HX995TZ lieliski papildinās LG 3D televizoru, radot platformu pilnvērtīgai 3D mājas izklaidei.
Trešā mājas izklaides dimensija – ar LG HX995TZ 3D Blu-ray mājas kinozāli

Elegantā mājas kinozāle LG HX995TZ ir praktiska un ērti lietojama — skaļruņus iespējams novietot gan uz grīdas, gan stiprināt pie sienas. Arī bezvadu zemfrekvenču skaļruni iespējams novietot sev ērtākajā vietā. Savukārt LG HX995TZ spēcīgo skaņu ar 1100 vatu jaudas izeju iespējams pielāgot lietotāja vajadzībām septiņos dažādos režīmos no LG Sound Gallery. LG HX995TZ pieļauj bezvadu savienojamību ar DLNA vai CIFS saderīgām ierīcēm, vienkāršojot piekļuves iespēju digitālajam saturam datoros vai citās ierīcēs.

Savukārt ar Wi-Fi un NetCast™ starpniecību, LG HX995TZ ļauj novērtēt pilnas tiešsaistes satura priekšrocības, kā, piemēram, BD Live, kas nodrošina piekļuvi dažādām filmām tiešsaistē. Tāpat ar LG HX995TZ iespējams veikt arī failu ierakstīšanu un atskaņošanu no USB, tāpat tai ir divas HDMI ieejas un viena HDMI izeja.

LG HX995TZ mājas kinozāle
3D Blu-ray Disc™ atskaņošana
1100 W izeja
Bezvadu zemfrekvenču skaļrunis
Wi-Fi/NetCastTM/DLNA/CIFS
LG Sound Gallery
2 HDMI ieejas un 1 HDMI izeja
USB ierakstīšanas un atskaņošanas iespēja
DivX HD / MKV / ārējā HDD atskaņošana
BD Live / Music ID (Gracenote)
iPhone un iPod satura atskaņošanas iespēja un uzlāde
LG SIMPLINK
TV Sound ez Setup

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV