Otrdiena, 14.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Elfa, Elvita, Aivita, Krišjānis;

Kompānija Toshiba izstrādājusi rezistīvo ekrānu ar multi-touch iespējām

zparks.lv, 07.03.2011. 16:33

Kompānija Toshiba oficiāli izziņojusi savu jauno skārienjūtīgo ekrānu tehnoloģiju, kuru izmanto, lai veidotu ekrānu, kurš ir rezistīvais un vienlaikus atbalsta multi-touch vadības iespējas.
Kompānija Toshiba izstrādājusi rezistīvo ekrānu ar multi-touch iespējām

Pateicoties šai tehnoloģijai, ekrāns spēs apvienot kā rezistīvā, tā kapacitīvā ekrāna īpašības. To varēs vadīt, gan pieskaroties ar irbuli, gan arī pieskaroties ar roku, kura ietērpta cimdos, āšada īpašī piemīt medicīnā izmantojamajiem ekrāniem. Jaunā ekrānu tehnoloģija ir arī ļoti lēta ražošanā. Kā galvenās šo ekrānu pielietojuma sfēras Toshiba redz tieši medicīnu un rūpnieciskās elektronikas lauciņu. Jaunais ekrāns pagaidām atbalsta pieskārienu vienlaikus divos punktos, bet jau tuvākajā laikā to skaits tiks palielināts līdz četriem. Šogad Toshiba gatavojas parādīt arī jaunus komerciālus produktus ar šīs tehnoloģijas pielietojumu.

http://zparks.lv

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV