Sestdiena, 27.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne;

Yahoo izstrādā savu alternatīvu Google Instant Search

Kaspars Rumbenieks, ZParks.lv, 25.03.2011. 13:44

Ļoti iespējams, ka par tādu meklētāju kā Yahoo daudzi jau ir paspējuši piemirst laikā, kad interneta meklētāju vidū dominē Google un tam izmisīgi cenšas konkurenci izrādīt Bing. Tomēr Yahoo ir paveicis kārtīgu darbu un izstrādājis savu alternatīvu Google Instant Search.
Yahoo izstrādā savu alternatīvu Google Instant Search

Atšķirībā no Google produkta, Yahoo piedāvātos meklēšanas rezultātus attēlo atsevišķā logā, kas atveras brīdī, kad sākam ievadīt tekstu meklēšanas laukā. Yahoo šo meklētāju pacenties izveidot arī par ļoti attapīgu izpalīgu, piemēram, tas uzreiz atpazīt no kuras pilsētas jūs lietojat internetu, un ievadot meklējamos vārdus "autobuss Čikāga'', tas atrādīs autobusu sarakstu no attiecīgās pilsētas līdz Čikāgai, vai arī ievadot "Laika prognoze'', tas attēlos laika prognozi attiecīgajā pilsētā, tiesa, šī sistēma pagaidām darbojas tikai ASV un Kanādā.

http://zparks.lv

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV