Ceturtdiena, 02.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds;

Planšetdatoram HP TouchPad būs savi video un mūzikas servisi

zparks.lv, 19.04.2011. 17:31

Kompānija "HP" pēdējā laikā dažādos pasaules reģionos veic savu jaunu planšetdatoru HP TouchPad, kā arī viedtelefonu Veer un Pre 3, un to operētājsistēmu prezentācijas, kur parādījusies informācija par webOS funkcijām - Synergy, touch-to-share, Ares, u.c.. Ir parādījusies informācija arī par jaunajiem servisiem HP Music Store un HP Movie Store.
Planšetdatoram HP TouchPad būs savi video un mūzikas servisi

Spriežot pēc pieejamās informācijas, muzikālais serviss un TouchPad atbalsta mūzikas glabāšanu attālinātos serveros un sinhronizāciju ar tiem. Tāpat arī planšetdators varēs straumēt mūziku uz HP viedtelefoniem. Šīs iespējas ir rezultāts tam, ka pirms kāda laika kompānija "HP" iegādājās muzikālo servisu Melodeo. Šobrīd izskatās, ka vairākos parametros un uzbūves ziņā TouchPad apsteidz gan Apple, gan arī Amazon Cloud Player muzikālo servisu, ar savām iespējām un uzbūves algoritmu.

http://zparks.lv

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV