Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Jaunais GALAXY Tab 2 – pirmais Samsung planšetdators Android 4.0 operētājsistēmu

Oskars Kupše, 13.02.2012. 16:52

Samsung Electronics laidis klajā jauno GALAXY Tab 2 planšetdatoru ar 7 collu ekrānu, kas ir pirmais uzņēmuma planšetdators ar Android 4.0 operētājsistēmu. Jaunais GALAXY Tab 2 (7.0) ir viegls un ļoti kompakts, un tas būs pieejams gan 3G, gan arī WiFi versijās. Pasaules tirgū, sākot ar Lielbritāniju, GALAXY Tab 2 (7.0) nonāks jau šī gada martā, savukārt Latvijā tas būs pieejams no maija.
Jaunais GALAXY Tab 2 – pirmais Samsung planšetdators Android 4.0 operētājsistēmu

Samsung pirmais planšetdators ar Android 4.0 (Ice Cream Sandwich) operētājsistēmu piedāvā virkni jaunu uzlabotās Android operētājsistēmas funkciju. Atjauninātā Android Market versija nodrošina piekļuvi vairāk nekā 400 000 aplikāciju. Savukārt jaunās operētājsistēmas saskarne kļuvusi intuitīvāka, aplikāciju kontrolei ļaujot izmantot swype žestus un piedāvājot pilnībā pārveidotu aplikāciju galeriju ar daudz ērtākām satura koplietošanas iespējām.

Android 4.0 operētājsistēma ietver arī virkni ar Google servisiem integrētu aplikāciju, kas nodrošina tūlītēju piekļuvi visbiežāk izmantotajām interneta vietnēm un funkcijām, savukārt novatoriskā Face Unlock funkcija ļauj atbloķēt planšetdatoru, izmantojot unikālu sejas atpazīšanas tehnoloģiju.

Pilnvērtīgāka un plašāka multivides funkcionalitāte

GALAXY Tab 2 (7.0) izmanto Samsung Hub centrmezglus, lai nodrošinātu vienkāršu piekļuvi multivides saturam. Samsung Music Hub ir pilnvērtīgs mūzikas veikals ar piekļuvi vairāk nekā 17 miljoniem dažādu skaņdarbu. Savukārt Readers Hub ļauj iepazīt vairāk nekā 2,3 miljonus elektronisko grāmatu, 3500 žurnālu un 2000 avīžu izdevumus 51 valodā. Bet ar Game Hub iespējams izklaidēties, spēlējot pašas jaunākās spēles.

Lai papildinātu GALAXY Tab 2 (7.0) planšetdatora multivides iespējas, Samsung ir uzlabojis arī Touchwiz lietotājsaskarni, kas tagad piedāvā arī Hub centrmezglu sīkrīkus. Savukārt jaunieviestais S Suggest pakalpojums turpat galvenajā darbvirsmā reālajā laikā ieteiks dažādas jaunas aplikācijas atbilstoši lietotāja gaumei un vajadzībām.

GALAXY Tab 2 (7.0) planšetdators piedāvā arī jaunu satura koplietošanas pakalpojumu Samsung AllShare Play, kas ļauj atskaņot vai straumēt savu multivides saturu uz GALAXY Tab 2 (7.0) planšetdatoru no datora, citas saderīgas Samsung ierīces vai no atbilstošas interneta vietnes.

Labākas komunikācijas iespējas

GALAXY Tab 2 (7.0) planšetdators nodrošina arī plašas komunikācijas iespējas, tai skaitā arī balss sakarus. Tagad GALAXY Tab 2 (7.0) ierīci var izmantot arī kā parastu mobilo tālruni gadījumā, ja primārais mobilo sakaru rīks pēkšņi nav pieejams. Izmantojot Google+ pakalpojumu, var arī pavisam viegli izveidot video zvanus starp vairākiem dalībniekiem, kā arī iesaistīties grupveida diskusijās. Savukārt Samsung vairākplatformu ChatON pakalpojums ļauj apvienot jebkādas platformas mobilo tālruņu lietotājus vienotā saziņas laukā, izmantojot gan tūlītējās ziņapmaiņas iespējas, gan arī koplietojot foto, video attēlus, balss ierakstus un kontaktus.

Lai iegūtu multivides saturu un papildu informāciju, lūgums apmeklēt interneta vietni www.samsungmobilepress.com.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV