Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Maxell Vibrabone HP-VBC40 – austiņas, kuras liks vibrēt jūsu kauliem

zparks.lv, 21.04.2011. 12:04

Lielākajai daļai mūsu valsts iedzīvotāju kompānijas "Maxell" vārds saistās ar magnetofonu kasetēm. Protams, ar nosacījumu, ka viņi tādas vispār ir redzējuši un zina, kas tas ir. Taču, kā jau tas pienākas kārtīgai japāņu kompānijai, arī "Maxell" ražo ne tikai vienu produktu. Kompānija sākusi piedāvāt austiņas Maxell Vibrabone HP-VBC40.
Maxell Vibrabone HP-VBC40 – austiņas, kuras liks vibrēt jūsu kauliem

Šis modelis ir interesants ar to, ka tajā apvienotas divas tehnoloģijas. Parastais austiņu skaļrunis atbild par vidējo un augsto frekvenču atskaņošanu, bet papildus esošais vibroelements, kurš realizē skaņas vadāmību, izmantojot cilvēka kaulus, atbild par to, lai zemās frekvences skanētu visā pilnībā. Ideja pārvadīt skaņu izmantojot, cilvēka kaulus nav nekas jauns, un to savos mājas telefonos ilgāku laiku izmanto tāda kompānija kā "Panasonic". Austiņām ir divi regulatori, skaļruņu un vibrējošā elementa jaudas regulēšanai. Austiņas būs pieejamas melnā, baltā un zilā krāsā, un to tirdzniecība sāksies 25. aprīlī. Kāda būs to cena, vēl nav zināms.

http://zparks.lv

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV