Ceturtdiena, 02.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds;

"Samung" veic vēl vienu triecienu pret "Apple"

zparks.lv, 29.04.2011. 15:15

Līdzās jau trīs esošajiem patentu tiesas procesiem, kurus kompānija "Samsung" ierosinājusi pret "Apple" Korejā, Japānā un Vācijā, tā ir iesniegusi sūdzību arī ASV, Sanhosē tiesā. Šoreiz ir runa par 10 "Samsung" patentiem mobilo telefonu jomā.
"Samung" veic vēl vienu triecienu pret "Apple"

Kā uzskata "Samsung", "Apple" nelikumīgi izmanto viņu patentus tādās jomās, kā "fundamentālas inovācijas, kuras paaugstina mobilo iekārtu drošību, efektivitāti un kvalitāti, kā arī uzlabo mobilo telefonu un citu iekārtu lietotāja saskarni". To skaitā tiek aprakstītas tehnoloģijas, kuras ļauj vienlaikus veikt balss zvanus un lietot internetu, kā arī tehnoloģijas, kuras uzlabo mobilo tīklu caurlaidību. Ļoti savdabīgu šo "Apple" uzsākto kašķi padara divi fakti. Pirmais - pagājušajā gadā "Samsung" uzreiz pēc "IBM", bija otrs lielākais saņemto patentu skaita ziņā ASV, bet "Apple" nebija pat pirmajā desmitniekā. Otrs fakts, ka Apple lielāko tiesu komplektējošo detaļu saviem produktiem iegādājas tieši no "Samsung".

http://zparks.lv

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV