Svētdiena, 19.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Sibilla, Teika, Lita;

Sāks tirgot HP TouchPad ar WiFi

zparks.lv, 13.06.2011. 13:51

Kompānija "HP" paziņojusi, ka tās jaunā planšetdatora TouchPad, kurš būs aprīkots ar WiFi savienojumu, tirdzniecība sāksies 1. jūlijā.
Sāks tirgot HP TouchPad ar WiFi

1. jūlijā planšetdators parādīsies tirdzniecībā ASV, pēc dažām dienām to sagaidīs Vācijas, Īrijas, Lielbritānijas un Francijas iedzīvotāji, bet jūlija vidū tas būs nopērkams Kanādā. Vēl šogad jaunums parādīsies arī Itālijā, Spānijā, Honkongā, Singapūrā, Austrālijā un Jaunzēlandē. Iegādāties jauno HP TouchPad varēs kā pie mazumtirgotājiem veikalos, tā arī HP interneta veikalā. 16 un 32 GB versijas maksās attiecīgi $500 un $600. Komplektā jaunajam planšetdatoram ar 9,7 collu ekrānu un Snapdragon APQ8060 1,2 GHz procesoru būs pieejami arī tādi aksesuāri kā induktīvās uzlādes iekārta HP Touchstone Charging Dock, bezvadu klaviatūra HP TouchPad Wireless Keyboard un apvalks HP TouchPad Case.

http://zparks.lv

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV