Svētdiena, 19.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Sibilla, Teika, Lita;

HTC prezentē jaunu 3D multimediju viedtālruni – HTC EVO 3D

zparks.lv, 27.06.2011. 15:13 | komentāri (1)

Pasaules mēroga viedtālruņu ražotājs "HTC Corporation" (HTC) šodien paziņojis par jaunā viedtālruņa HTC EVO 3D ienākšanu Eiropas tirgū.
HTC prezentē jaunu 3D multimediju viedtālruni – HTC EVO 3D

Piedāvājot nepārspējamu trīsdimensiju pieredzi bez brillēm, stilīgais HTC EVO 3D ar HTC Sense lietotāju saskarnes jaunākajām iespējām nodrošina ērtu un vienkāršu video un attēlu uzņemšanu un dalīšanos ar ģimeni un draugiem. Šajā jaudīgajā multimediju ierīcē ir pieejami arī HTC Watch videopakalpojumi, nodrošinot tā lietotājiem iespēju baudīt gan Holivudas grāvējus, gan pašu uzņemtās 3D filmas.

„Viedtālruņi ir radījuši revolūciju cilvēku paradumos komunicēt un izklaidēties, esot ceļā. Tagad jūs varat savā kabatā paņemt līdz savas iemīļotās filmas, mūziku, fotogrāfijas un spēles jebkur, kur jūs dodaties," komentē HTC EMEA Prezidents Florians Zeihe (Florian Seiche). "HTC EVO 3D ļauj cilvēkiem izmēģināt šo jauno tehnoloģiju ārpus dzīvojamās istabas, dodot iespēju iemūžināt un dalīties ar piedzīvoto ar ģimeni un draugiem pārsteidzošā 3D formātā".

http://zparks.lv

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV