Sestdiena, 27.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne;

Radīts velotrenažieris īstiem Tour de France faniem

Kaspars Rumbenieks, ZParks.lv, 07.07.2011. 10:35

Pasaules prestižākais velobrauciens Tour de France ir sācis uzņemt pilnus apgriezienus, diemžēl tajā nav lemts piedalīties jebkuram velo entuziastam. Tomēr tagad patiesākie Tour de France fani varēs justies kaut nedaudz pietuvinātāki sacensību gaisotnei, jo ticis izstrādāts speciāls Tour de France velotrenažieris.
Radīts velotrenažieris īstiem Tour de France faniem

Šis trenažieris ar Google Maps starpniecību piedāvās veikt tā īpašniekiem visus šī gada Tour de France posma maršrutus, turklāt velotrenažiera pretestības regulēšanā tiks ņemts vērā katra posma attiecīgais reljefs. Protams, visinteresantāk šo trenažieri ir izmantot, vērojot Tour de France sacensības uz TV ekrāna, paralēli pašam veicot to pašu posmu, un mēģināt salīdzināt savus spēkus ar pasaules labākajiem riteņbraucējiem. Tour de France velotrenažiera cena ir 1299 ASV dolāru, un to jau tagad iespējams pasūtīt vairākos interneta veikalos.

http://zparks.lv

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV